Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Tatarský biftek
Babiččina pudinková buchta
Fazolová polévka na kyselo
Barevné pomazánky - z červené řepy
Sorrentinos, ravioly se sýrovou…
Slaný koláč z listového těsta
Vepřová omáčka s žampiony
Jednoduchá vařená poleva
Bramborovo-špenátová polévka
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake