Opékaná rybí směs
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vypadá to zajímavě, ale možná by byl chutnější pastinák než petržel. Pastinák peču společně s brambory a mrkví a je to moc dobré.
Dušená rýže
Babiččiny rarášky
Cuketové řezy
Smažené masové kuličky-Ča wan-c´
Vaječná pomazánka s Vysočinou
Panenky v parmském kabátku s…
Řízek bez vajec
Bramborové nočky s medvědím česnekem
Bramboračka - houbovačka
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky