Salát ze zelených fazolek
Salát z brambor a zelených fazolek
Salát z kiwi a zelených jablek
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tato zelená omáčka je součástí mexického jídla chilaquilles. Jí se k ní kuřecí maso, kukuřičné tortily se zakysanou smetanou a může být i avokádo.
chtela bych vas upozornit že zde nemate co podavat jako přilohu (brambory,knedlik,testoviny)a take jake maso(skopove,vepřove,.......)
Roštěnky na kmínu
Dort Raffaelo
Mandlové hrudky - nepečené
Linecké banánky
Zapékané brambory s brokolicí a…
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Třešňový dort / řez
Česneková polévka (česnečka) s…
Krémová polévka z červené řepy
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…