Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Špagety sypané česnekem
Kuřecí směs na houbách
Koláč s hroznovým vínem
Italská kuchyně- předkrmy- brusketa
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Domácí tavený sýr dle Ládi Hrušky
Jednoduchý obrácený koláč s ovocem
Kořeněné slané tyčinky nebo cukroví…
2 x Diviznový sirup + macerát (nejen)…
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…