Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Rýžový nákyp s brokolicí
Sýrová pomazánka s česnekem II.
Bábovka s jablíčky a skořicí
Koláč s hroznovým vínem
Zelný salát s mrkví a paprikou
Pomerančový džem (marmeláda)
Banánovo - čokoládové řezy
Mleté maso se zeleninou II.
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Restované žampiony s bramborami a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…