Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Chlupaté knedlíky III.
Ovocno-tvarohový koláč
Kuřecí koktejl
Pečené brambory s anglickou slaninou
Hermelínové ranečky se zeleninou
Salát Coleslaw light
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Jahodový džem podle Dity P.
Arašídové máslo
Restované žampiony s bramborami a…
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem