Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Halušky se zelím a vařeným masem
Šunková pomazánka - taťkova
Kuře nebo kachna s mandlovou nádivkou
Jahodový dort - krémový
Placičky z ricotty s cuketou a…
Melounový sorbet
Plněné vepřové plátky
Jogurtový koláč (řez) s pudinkem
Drůbeží výpečky
Ostrokyselá čínská polévka
Klasická gulášová polévka
Marry Me Chicken
Nejjednodušší jablečný koláč
Perníčky
Pomazánka z pečeného česneku
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Čokoládovo-karamelový koláč
Teplý salát z restované panenky