Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Humrové chlebíčky
Nádivka do kuřete, kachny, husy a…
Kmínový pšenično-žitný chléb
Pizza Quattro Formaggi
Špenátové těstoviny se sýrem -…
Jednoduché ovesné sušenky
Kaše z ovesných vloček s krupicí
Játrová směs se zeleninou
Dušené vepřové maso s kedlubnou
Pravý segedínský guláš
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem