Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Česnečka z uzených kostí
Salát se sýrem feta
Špecle se slaninou a žampiony
Treska na gril
Báječné tuňákové placičky s ricottou
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Celerový salát - zdravě a chutně
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Skořicové šneky
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…