Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Sardelové chlebíčky
Jednoduchý chleba z kvasnic
Dietní bramborový salát bez majonézy…
Pstruh na grilu, ve slanině, plněný…
Slaný mrkvový koláč
Pečený Pangasius
Cuketové nudle se sýrovou omáčkou
Blesková omáčka (nejen) s kukuřicí -…
Krémová omáčka s kuřecím masem a…
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Skořicové šneky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…