Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Listové taštičky plněné mletým masem
Pomazánka s rajčetem
Pangas raz dva
Citronový dort (řezy) s želé
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Šneci s anglickou slaninou a kořením
"Řepáky" bramboráky z červené řepy
Makovník, Makovec
Šťavnatý mrkvový koláč (buchta) s…
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou
Malinová vosí hnízda
Rumové kuličky nepečené a snadné
Nejlepší vaječný likér
Rafaelo kuličky
Šlehačkové cukroví
Vosí hnízda
Vláčná máslová vánočka
Ořechy s krémem