Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Borůvkový (višňový) likér
Pečený amur se žampiony a cibulí
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Lehký kakaový koláč se švestkami
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Domácí vepřovka po česku ala …
Houbový kuskus - rychle a chutně
Jahodové řezy - smetanové
Restované žampiony s bramborami a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Skořicové šneky
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…