Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Jemná tvarohová pomazánka
Ořechovo-ananasová buchta
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Dort od lenocha
Perníkové muffiny s čokoládovým krémem
Makové řezy s citronem
Hovězí kostky v pivním sosu s cibulkou
Mazanec z domácí pekárny
Bábovka s rebarborou - šlehačková
Restované žampiony s bramborami a…
Jednoduchá brokolicová polévka
Hovězí sekaná Wellington
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Skořicové šneky
Bramborové knedlíky plněné špenátem a…
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem