Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Ukrajinský boršč II.
Vajíčková pomazánka (méně tučná)
Rebarborová buchta
Drobenkový mazanec (bochánek)
Kuře v sýrovém těstíčku
Pribiňáčkové řezy
Krůtí guláš s těstovinami
Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná
Švestkové šátečky s povidly
Krůtí pečeně
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…