Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Losos s jogurtovou omáčkou a…
Treska na gril
Losos grilovaný na cedrovém prkénku
Uzený losos na grilu
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Gratinované brambory (nejen) s…
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Volské oko v chlebu
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky