Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Valentýnský dort
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Zapékané těstoviny II.
Bomba na letní vedra
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Vepřové se sýrovo-špenátovou omáčkou
Smažené vepřové kousky s cibulí na…
Křupavý jarní salát
Špenátové placičky se sýrem
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek