Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Kuřecí nudličky s Nivou a šunkou
Tartiflette - pochoutka ze Savojska
Kubánský dort
Kuskus s tofu
Fazolková polévka
Hrníčkové rohlíčky a pletýnky
Smažené špagety se zeleninou
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Mrkvovo-medový koláč s pomerančem
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek