Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Tiramisu po česku III.
Kuřecí prsa se žampiony II.
Kulaté švestkové koláče
Lehké ovocné řezy
Jahodovo-tvarohová roláda
Jablečný koláč (buchta)
Grilované obří krevety
Banánový chlebíček s kokosem
Červená řepa s medem podle J. Krausové
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek