Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Poleva z "ledových kaštanů"
Jablečné čatní
Česneková polévka IV.
Roláda se šlehačkou
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Koláč s tvarohem a jablky
Brownies - vláčné a kypré :-)
Snadná a rychlá hrachová polévka
Rybízový koláč
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek