Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Cordon bleu se sýrem a šunkou
Bryndzové noky
Krémová slepičí polévka
Sýrovo-vajíčková pomazánka
Výborný špenátek
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Jednoduchá vajíčková pomazánka (salát…
Kachna pomalu pečená
Kuřecí prsa Caprese
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek