Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Tvarohový koláč s citronem
Hrníčkový perník 1.
Segedínský guláš maďarské babičky
Skvělá ryba se zeleninou
Česneková plec
Bramborovo-šunkový květák se sýrem
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Cuketové placičky s mozzarellou (tofu)
Jahodová marmeláda (džem) s třešněmi
Zapečené těstoviny se zeleninou a…
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky