Nakládané olomoucké tvarůžky
Olomoucké bramboráčky
Olomoucké toasty
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Máslo je použito v rozehřátí čokolády. Přece ji nebudete rozehřívat nasucho... :-)
V ingrediencich je maslo, v postupu uz neni. Copak s nim udelame?
zvláštní...
Medailonky s brokolicí a nivou
Šlehačkový mramorový beránek
Domácí chléb s pivem
Lívanečky s jablky
Dresing z kysané smetany
Buchta z cizrny
Dýňové nebo mrkvové šátečky s tvarohem
Klouzáky s masem (chlupaté knedlíky)…
Koláček z pohanky
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek