Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbová omáčka II.
Cuketové matesy II.
Luxus řez
Velikonoční medové řezy
Losos na špenátové peřince
Karamelový krém
Vajíčková pomazánka podle dcery
Červené špagety
Francúzska cibuľová polievka
Pórková polévka s fazolemi a toasty
Asijské nudle s restovanou zeleninou
Jednoduchá brokolicová polévka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Červené kuřecí kari
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Pomazánka z pečeného česneku
Skořicové šneky