Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Švestkový koláč II.
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Plněná vejce s kaviárem
Hrachová, čočková, fazolová se…
Avokádový krém
Omeleta s kuskusem
Krowky
Sirup z rybízové šťávy
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake