Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pařeznická bramboračka
Vepřové kotlety se špekáčkem
Polévka z medvědího česneku
Francouzské bagety (Baguettes)
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…
Hrnková buchta s ovocem
Domácí plněná roláda z mletého masa
Máslo s medvědím česnekem
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek