Naložte si okurky v nálevu z vinného octa, na kterých si pak budete moct pochutnávat kdykoli během roku. Jsou výborné především k masu, ale můžete je využít i do salátů či pomazánek.
RADA: Letní recepty z okurek
RADA: Speciální octy na úžasné saláty
Americké okurky
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Nakládané karotky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šťouchané brambory
Slovenská kapustnice
Dobré košíčky
Sněhové pečivo
Koláčky
Biskupský chlebíček s čokoládou II.
Měsíčky s citronovou polevou
Barevná karamelová lízátka
Uzený vývar
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
French toast
Nejjednodušší gratinované brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek