• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Obrácená svíčková
Napište svůj komentář k receptu

Obrácená svíčková

autor: jana Matěásková
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obrácená svíčková
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • maso kuřecí, králičí nebo hovězí
    • 2
      balíček mražená zelenina pod svíčkovou
    • 1
      sklenice pomerančová šťáva
    • 2
      kostka masox
    • 1
      sklenice zelenina
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi opečeme zeleninu, podlijeme pomerančovou šťávou, uvaříme do měkka, přidáme halali, ještě povaříme a dáme do mixéru a pořádně rozmixujeme. Mezitím si v pánvi opečeme maso, posypané vegetou a obalené v hladké mouce. Rozmixovanou zeleninu dáme do pekáče, přidáme opečené maso, zalijeme šlehačkou, přidáme koření a ještě pečeme 2 hodiny na 250 °C.
2
Lepší je druhý den uleželá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jate | 5. 12. 2011 19:43

    Prosím vás vymažte tento recept...

  • pippiva
    pippiva | 4. 12. 2011 18:35

    Masox 2 kostky, hovezi vyvar z kostky 2 kostky, to je snad jedno a to same, ne? A v postupu uz neni rec ani o masoxu, ani o vyvaru. Peceme 2 hodiny na 250°C(maximum)... Trochu divne. :-\

  • Anonym | 14. 1. 2007 22:00

    Halali, masox, bujon, to musí být přesolené.

  • Anonym | 13. 1. 2007 00:17

    Taky dávám přednost syrové zelenině. A svíčkovou předem nakládám, a žádný masox nepotřebuju.

  • František Pazdera | 12. 1. 2007 20:49

    knedlíky by se asi mohly udělat z polystyrenu, k tomuhle receptu by se to hodilo

  • Kamil Krybus | 12. 1. 2007 18:45

    Nějak mi tam chybí cibule a hlavně slanina. A ta absence základních surovin se těžko dá dohnat masoxama a bujónama. Množství smetany s ohledem na ostatní suroviny je malé. A hrnek mouky? To snad nee!!!

  • Marie Horáková | 12. 1. 2007 13:03

    Hani, to máte pravdu, já proti mražené zelenině a vůbec mraženým věcem vůbec nic nemám, ale kořenovou zeleninu používám i do polévek jedině čerstvou, mám pocit, že mražením ztrácí vůni a jídlu to hodně uškodí. Ostatně, čerstvá je k dostání po celý rok, tak to není žádný problém.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 12:26

    Maruško, někdy dávám mraženou zeleninu - tu pod svíčkovou - ale raději čerstvou, je to na omáčce znát.

  • Marie Horáková | 12. 1. 2007 12:13

    Hani, já jsem před lety Halali začala používat, ale hodně rychle jsem se pokorně vrátila k čerstvé zelenině. Teď po Halali sáhnu v nouzi a přidám k zelenině jednu malou skleničku, když připravuji zvěřinu pro víc lidí, masa není tolik a potřebuji hodně omáčky. Souhlasím s Vámi, mně taky nechutná.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 11:59

    Jano, to mě taky napadlo, ale já Hallali nepoužívám, mě to nechutná.

  • Jana Zajíčková | 12. 1. 2007 11:01

    Myslím, že Hallali je už dost kořeněné, proto tam asi to koření není uvedeno.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 10:06

    Nevím, nemusí to být špatné, ale na mě je tam moc masoxu a bujonu. A hlavně, chybí mi tam koření.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Masox Mražená zelenina Pepř mletý Pomerančová šťáva Šlehačka Sůl Vegeta Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rebarborový koláč

Rebarborový koláč

Škvarkový chléb

Škvarkový chléb

Tvarohový mřížkový koláč II.

Tvarohový mřížkový koláč II.

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a kokosem

Hrníčková bábovka s ořechy, kávou a…

Bábovka "bleskovka"

Bábovka "bleskovka"

Steak Diane

Steak Diane

Cuketové špekáčky

Cuketové špekáčky

Ananasový koláč naruby

Ananasový koláč naruby

Jogurtový tropik dort - nepečený

Jogurtový tropik dort - nepečený

Doporučujeme

55 minut
Bramborový koláč s rozmarýnem

Bramborový koláč s rozmarýnem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

92
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
38
Karí čočka se špenátem
Karí čočka se špenátem
32
Nebeská Máňa
Nebeská Máňa
30
Kapr (nejen) pečený se sýrem
Kapr (nejen) pečený se…
27
Ryba se špenátem a máslem
Ryba se špenátem a máslem

Zajímavé články

Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II.: Nechávala si je vylepšit dvěma neobvyklými přísadami
Vymazlená míchaná vejce podle královny Alžběty II…
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
AHA.cz Smutné přiznání Brzobohaté: Konec přijde v prosinci

Smutné přiznání Brzobohaté: Konec přijde v prosinci

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Konec éry legín? Nahradily je stylové kalhoty, které jsou stejně pohodlné

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Exmanžel Bernáškové Merkner: Co se dělo po rozvodu!

Exmanžel Bernáškové Merkner: Co se dělo po rozvodu!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

Tarotskop na listopad: Raky čeká měsíc plný lásky, Panny sváže stereotyp a Vodnáři získají peníze

  • Recepty.cz
  • Obrácená svíčková
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact