• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Obrácená svíčková
Napište svůj komentář k receptu

Obrácená svíčková

autor: jana Matěásková
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Obrácená svíčková
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • maso kuřecí, králičí nebo hovězí
    • 2
      balíček mražená zelenina pod svíčkovou
    • 1
      sklenice pomerančová šťáva
    • 2
      kostka masox
    • 1
      sklenice zelenina
    • 1
      kelímek šlehačka
    • 1
      hrnek hladká mouka
    • 1
      špetka vegeta
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý

Postup přípravy receptu

1
Na pánvi opečeme zeleninu, podlijeme pomerančovou šťávou, uvaříme do měkka, přidáme halali, ještě povaříme a dáme do mixéru a pořádně rozmixujeme. Mezitím si v pánvi opečeme maso, posypané vegetou a obalené v hladké mouce. Rozmixovanou zeleninu dáme do pekáče, přidáme opečené maso, zalijeme šlehačkou, přidáme koření a ještě pečeme 2 hodiny na 250 °C.
2
Lepší je druhý den uleželá.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

Výborná holandská omáčka ala svíčková

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jate | 5. 12. 2011 19:43

    Prosím vás vymažte tento recept...

  • pippiva
    pippiva | 4. 12. 2011 18:35

    Masox 2 kostky, hovezi vyvar z kostky 2 kostky, to je snad jedno a to same, ne? A v postupu uz neni rec ani o masoxu, ani o vyvaru. Peceme 2 hodiny na 250°C(maximum)... Trochu divne. :-\

  • Anonym | 14. 1. 2007 22:00

    Halali, masox, bujon, to musí být přesolené.

  • Anonym | 13. 1. 2007 00:17

    Taky dávám přednost syrové zelenině. A svíčkovou předem nakládám, a žádný masox nepotřebuju.

  • František Pazdera | 12. 1. 2007 20:49

    knedlíky by se asi mohly udělat z polystyrenu, k tomuhle receptu by se to hodilo

  • Kamil Krybus | 12. 1. 2007 18:45

    Nějak mi tam chybí cibule a hlavně slanina. A ta absence základních surovin se těžko dá dohnat masoxama a bujónama. Množství smetany s ohledem na ostatní suroviny je malé. A hrnek mouky? To snad nee!!!

  • Marie Horáková | 12. 1. 2007 13:03

    Hani, to máte pravdu, já proti mražené zelenině a vůbec mraženým věcem vůbec nic nemám, ale kořenovou zeleninu používám i do polévek jedině čerstvou, mám pocit, že mražením ztrácí vůni a jídlu to hodně uškodí. Ostatně, čerstvá je k dostání po celý rok, tak to není žádný problém.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 12:26

    Maruško, někdy dávám mraženou zeleninu - tu pod svíčkovou - ale raději čerstvou, je to na omáčce znát.

  • Marie Horáková | 12. 1. 2007 12:13

    Hani, já jsem před lety Halali začala používat, ale hodně rychle jsem se pokorně vrátila k čerstvé zelenině. Teď po Halali sáhnu v nouzi a přidám k zelenině jednu malou skleničku, když připravuji zvěřinu pro víc lidí, masa není tolik a potřebuji hodně omáčky. Souhlasím s Vámi, mně taky nechutná.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 11:59

    Jano, to mě taky napadlo, ale já Hallali nepoužívám, mě to nechutná.

  • Jana Zajíčková | 12. 1. 2007 11:01

    Myslím, že Hallali je už dost kořeněné, proto tam asi to koření není uvedeno.

  • Hana Rožníčková | 12. 1. 2007 10:06

    Nevím, nemusí to být špatné, ale na mě je tam moc masoxu a bujonu. A hlavně, chybí mi tam koření.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody
Maso Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hladká mouka Maso Masox Mražená zelenina Pepř mletý Pomerančová šťáva Šlehačka Sůl Vegeta Zelenina
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Ořechové řezy naší babičky

Ořechové řezy naší babičky

Řízečky naruby

Řízečky naruby

Sumec dle baštýře Jardy

Sumec dle baštýře Jardy

Slovenské rohlíky

Slovenské rohlíky

Pohádkový čokoládový dort

Pohádkový čokoládový dort

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Košíčky s nutelovým krémem

Košíčky s nutelovým krémem

Banánový dortík

Banánový dortík

Karbanátky s cuketou

Karbanátky s cuketou

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

55
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
45
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
38
Bramborové placky se sýrem po našem
Bramborové placky se…
38
Quinoa - jako příloha nebo zavářka do polévek
Quinoa - jako příloha…
36
Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem
Dvoubarevný roládový…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Obrácená svíčková
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact