• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nutelové řezy s vůní skořice
Napište svůj komentář k receptu

Nutelové řezy s vůní skořice

autor: Danuše Bednářová
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 22
doba přípravy: 80 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nutelové řezy s vůní skořice
Nutelové řezy s vůní skořice
Nutelové řezy s vůní skořice
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 170
      g hnědý cukr
    • 170
      g hera
    • 3
      ks vejce
    • 200
      g hladká mouka
    • 4
      lžička skořice
    • 1
      balení prášek do pečiva
    • 4
      lžíce nutella
    • mandle
    • 4
      lžíce mléko

Postup přípravy receptu

1
Předehřejeme troubu (horkovzdušnou na 160 °C). Kulatou dortovou formu vyložíme papírem na pečení. Cukr, heru a celá vejce vyšleháme.
2
Postupně přidáme mouku, skořici, prášek do pečiva a mléko a šleháme dál do nadýchané pěny. 3/4 těsta vložíme do formy, uhladíme povrch a potřeme nutelou (výborná je švestková podle zdejšího receptu).
3
Zbylé těsto naneseme do formy, stěrkou uhladíme tak, aby se tato vrstva lehce promíchala s nutelou. Znovu uhladíme povrch a posypeme nabrubo nasekanými mandlemi (případně lískovými oříšky či kokosem). Pečeme cca 50 minut. Poté ještě necháme ve formě deset minut a vyklopíme.
4
Krájíme vychladnutý. Koláč je nádherně nadýchaný a křehounký.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nutelové Croissanty

Nutelové Croissanty

Hovězí maso pěti vůní

Hovězí maso pěti vůní

Kuře mnoha vůní

Kuře mnoha vůní

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Bauerová | 2. 9. 2012 20:20

    Nugeta mi při pečení téměř všechna propadla ke dnu (pravá Nutela). Chuťově je koláč dobrý, ale opakovat ho již nebudu. Doporučuji upéci korpus a poté proříznou a promazat Nutelou.

  • Di | 28. 2. 2012 11:46

    Peču s třtinovým cukrem docela často a mám naopak pocit, že sladí více než řepný cukr. Míň sladká mi připadá fruktóza, ovocný cukr. Je to asi individuální.

  • pippiva
    pippiva | 28. 2. 2012 10:14

    Trtinovy cukr ma svou specifickou jemne karamelovou chut, sladi o trochu mene nez cukr bily, ale opravdu jen o trochu. Cukr bily samozrejme dat muzete, Muzete dat stejne mnozstvi.

  • pepibubu | 28. 2. 2012 08:13

    nemám třtinový cukr, můžu dát normální? a kolik, víc, nebo míň než toho třtinového?

  • Stefania | 5. 6. 2011 14:57

    Výborné,dávam 1! Piekla som iba cesto,neposypavala som nic navrch, bolo vyborne,nabuduce pridam oriesky do cesta a mozno tak ako recepty73 dam viac nutely. Nutelu som mazala lyzicou,tiez mi trochu pretiekla naspodok,ale tym,ze sa upiekla s cestom, sa nakoniec pekne spojila a vobec to nevadilo. Je to chutne, doporucujem.

  • edysha | 27. 5. 2011 20:24

    Chutove dobre, jen se mi trosku prismahly kokosove hoblinky. Doporucuju!!!!

  • recepty73
    recepty73 | 8. 2. 2011 19:15

    ...nesypu mandlemi ani oříšky a nutelly dávám víc ;-)

  • Lucka ... | 18. 7. 2010 11:35

    Vynikající ;-)

  • Pavla Kalinová | 26. 4. 2009 18:56

    Davam taky za jedna, ale jen mi protekla nutella dolu jak byla tepla, ale chutove vyborne.

  • SV | 11. 11. 2006 10:38

    Dávám jasnou 1, udělala jsem tento řez na malém plechu.Těsto bylo vysoké tak akorát a chuťově výborné.Je to voňavý, nadýchaný a hlavně rychlý koláč.

  • marcela zátopková | 21. 10. 2006 23:56

    super

  • Jana Tomčíková | 25. 9. 2006 08:42

    Stejný recept je tady už delší dobu pod názvem NUTELLOVÝ KOLÁČ.Pekla jsem jej a proto vím, že je vynikající a velice rychlý.

  • Anonym | 24. 9. 2006 19:44

    Najdete ji v kategorii Zavařujeme pod názvem Švestková nutela.

  • RenataH. | 24. 9. 2006 17:57

    Můžete napsat kde přímo najdu švestkovou nutelu?Děkuji.

  • Danuše Bednářová | 23. 9. 2006 21:05

    Jde, lehce se smíchá s horní vrstvou těsta do mozaiky. Můžete ji i špejlí promíchat s těstem .

  • Anonym | 23. 9. 2006 18:42

    A jak jde mazat nutela na syrové těsto?

  • Anonym | 23. 9. 2006 17:54

    Zajimavy recept, urcite se do toho dam :-)

  • Věra | 22. 9. 2006 14:28

    No tak to se mi líbí, nutelu ze švestekuž mám, (mimochodem je výborná).. tak do toho. Hezké počteníčko..uvidíme co vyndáme z trouby"-))

  • Jaroslava Oumarová | 22. 9. 2006 14:25

    Danuše, máte úžasné recepty, jen tak dál:-))

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hera Hladká mouka Hnědý cukr Mandle Mléko Nutella Prášek do pečiva Skořice Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dušená rýže

Dušená rýže

Zeleninová polévka s rýží

Zeleninová polévka s rýží

Třešňový koláč

Třešňový koláč

Zelňačka s klobásou

Zelňačka s klobásou

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Nové brambory s česnekovým máslem a tvarohem

Nové brambory s česnekovým máslem a…

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Bezvaječný nepečený mangový cheesecake ve skle

Bezvaječný nepečený mangový…

Jednoduché ovesné sušenky

Jednoduché ovesné sušenky

Doporučujeme

20 minut
Pórková polévka s fazolemi a toasty

Pórková polévka s fazolemi a toasty

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

Poslední sledované recepty

59
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
48
Batáty ve slanině
Batáty ve slanině
37
Koprová omáčka v netradičním pojetí
Koprová omáčka v…
37
Koprelka z Pojizeří
Koprelka z Pojizeří
30
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …

Zajímavé články

Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře, které připravíte jen z pár surovin
Od pondělí do pátku: Rychlé a snadné večeře,…
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými sladkými výtvory
Šílené dorty: Česká cukrářka ohromuje svět svými…
AHA.cz Rozzuřená Feuereislová o ex Soukupovi: Hraje si na milionáře, ale…

Rozzuřená Feuereislová o ex Soukupovi: Hraje si na milionáře, ale…

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Co se dělo 17. listopadu 1989 v ulicích a jak jsme vypadali? Zavzpomínejte na fotkách ze sametové revoluce

Blesk pro ženy V šatníku Marty Jandové (51): I na túrách chci, aby mi to slušelo

V šatníku Marty Jandové (51): I na túrách chci, aby mi to slušelo

Ženy.cz Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Jste plachý extrovert? Když působíte jako dvě protikladné osobnosti

Blesk.cz Jak bydlí Veronika Khek Kubařová a Oskar Hes? Slavní otevřeli své domovy! Ke komu se tulí Tauš?

Jak bydlí Veronika Khek Kubařová a Oskar Hes? Slavní otevřeli své domovy! Ke komu se tulí Tauš?

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy 4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

4 podrazáci podle znamení zvěrokruhu: Štíři klidně zradí vlastní rodinu, Ryby na to jdou přes city

Další doporučené recepty:

Nutellové muffiny
Nutellové muffiny
Nutelová pizza
Nutelová pizza
Nutelové Croissanty
Nutelové Croissanty
Nutelový dort II.
Nutelový dort II.
Nuttelové muffiny
Nuttelové muffiny
Obalené růžičkové kapustičky
Obalené růžičkové kapustičky
  • Recepty.cz
  • Nutelové řezy s vůní skořice
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact