• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Nugátové řezy III.

autor: kacikJP
0.0
moje hodnoceni
4.4
hodnotilo: 9
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nugátové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • krém
    • 7
      ks žloutek
    • 7
      mléko
    • 7
      moučkový cukr
    • 7
      kakao
    • 250
      g máslo
  • těsto
    • 1
      špetka sůl
    • 350
      g moučkový cukr
    • 7
      ks bílek
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g strouhaný kokos

Postup přípravy receptu

1
Ze sedmi bílků a špetky soli ušleháme tuhý sníh.
2
Pak opatrně zašleháme moučkový cukr, poté zlehka vmícháme i kokos a nakonec polohrubou mouku a 1 prášek do pečiva.
3
Dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a pečemě ve vyhřáté troubě při teplotě 170 °C.
4
Pečeme 10-15 minut. Upečený kokos mírně zavoní a zrůžoví.
5
Na vychladlý kokos ušleháme ve vodní lázni krém: 7 žloutků, mléko, kakao, a cukr.
6
Šleháme asi 5 minut, musí být vlahý a musí zhoustnout. Dáme zchladnout a mezitím ušleháme máslo a zašleháme do něj zchladlý krém. Pak už jen potřeme krémem kokos a kdo má rád čokoládu, tak doporučují přelít čokoládovou polevou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nugátové řezy

Nugátové řezy

Řezy Rafaelo III.

Řezy Rafaelo III.

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Uživatel (#334071) | 20. 12. 2021 20:18

    Prosím... opravdu do krému polohrubou mouku a kokos? :-) Do surovin se asi vloudila chybička, že? :-)

  • Simča Sládková | 11. 11. 2006 16:48

    Tento recept je hodně podobný "Řezům s nugátem", které jsou v této kuchařce také.... Tak sem dám také tipy, které jsem dala tam:Na nugát dáváme čokoládu z 80g másla (či Hery), 80g mletého cukru, 3 lžíce Solamylu, 3 lžíce kakaa, 5 lžic studeného mléka - všechny suroviny umícháme ve vodní lázni dohladka a po schládnutí na nugát. Toto množství je na klasický velký plech cca 30 x 40 cm.

  • Ivan Šarlinger | 17. 5. 2006 22:23

    Řezy jsem vyzkoušel včetně přidání marmeládya mohu říct,že všem moc chutnaly.Navíc i jako chlap sem si s nima dokázal celkem snadno poradit.Všem doporučuju.

  • Lenka Zavřelová | 13. 2. 2006 09:45

    Těmto řezům říkáme kokosové a jsou výborné.Jen k máslu dávám ještě 15 dkg cukru a kokos po upečení potřu rybíz.marmeládou.Polevu dávám.Mají chuť jako kokosky z cukrárny,je to super zákusek!

  • Renda Piskořová | 12. 2. 2006 09:08

    Tyhle řezy dělá moje tchýně a jsou fakt senzační!Určitě vyzkoušejte!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Kakao Máslo Mléko Moučkový cukr Polohrubá mouka Prášek do pečiva Strouhaný kokos Sůl Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lehký letní salát

Lehký letní salát

Brokolicové karbanátky II

Brokolicové karbanátky II

Špagety se špenátovým pestem

Špagety se špenátovým pestem

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Výborný kuřecí salát II.

Výborný kuřecí salát II.

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Pikantní sladkokyselá polévka na pekingský způsob

Pikantní sladkokyselá polévka na…

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala bolognese

Zeleninové ragú s červenou čočkou ala…

Doporučujeme

40 minut
Španělská bramborová polévka

Španělská bramborová polévka

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

44
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
35
Pikantní pečený bůček
Pikantní pečený bůček
22
Španělská bramborová polévka
Španělská bramborová…
21
Litý perník s jablky
Litý perník s jablky
17
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

FOTO: Sexy kalendář. Polonahým cheerleaders to v plavkách zatraceně sluší

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Další doporučené recepty:

Nudlový nákyp s jablky
Nudlový nákyp s jablky
Nugátová kolečka
Nugátová kolečka
Nugátové řezy
Nugátové řezy
Nugetky s uzenou paprikou
Nugetky s uzenou paprikou
Nutela (DUKAN)
Nutela (DUKAN)
Nutella mousse
Nutella mousse
  • Recepty.cz
  • Nugátové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact