• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Noční můra dietáře
Napište svůj komentář k receptu

Noční můra dietáře

autor: naamah
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Noční můra dietáře
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks špekáček 6-8
    • 1
      ks cibule
    • 2
      balení majonéza Vaničky
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce ocet
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Kečup, ocet a hořčici krátce svaříme. Po odstavení přidáme majolku, pořádně promícháme. Cibuli nakrájíme na kolečka, špekáčky v polovině nařízneme a naplnime cibulí.
2
Zbylou cibuli přidáme do marinády, do které naložíme buřtíky - nejméně na 4 dny. Musí být ve skleněné dobře zavřené lahvi v lednici!!
Podělte se s přáteli o recept
newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Oldřich Gargulák | 30. 6. 2008 16:54

    8kg ZA MĚÍC!!! Nové vlákno v DISKUZI, téma JEN TAK

  • Alena Tarabová | 15. 6. 2006 11:33

    Tak jsme včera ochutnali a musím konstatovat, že je to opravdu dobré, akorát té marinády mi na 8 špekáčků připadá málo ale to vylepším.

  • Alena Tarabová | 9. 6. 2006 13:13

    Tak konečně jsemse dostala k tomu, abych naložila, bude to mňamka, marináda je moc dobrá. Díky za recept.

  • Jiřina Čiháková | 6. 6. 2006 12:48

    Aha...tag to jsem trosku natvrdlík...:-)))

  • Marie Horáková | 6. 6. 2006 11:36

    Já dávám majolku do vychladlé marinády a salám nastrouhám, přidám ještě najemmno nakrájené sladkokyselé okurky.

  • Michaela Atherton | 6. 6. 2006 11:21

    Presne tak... me vetsinou prinasi vse nakladane ma teta, kterou bavi varit, ale neji to. Ja vse sezeru jeste nez to staci ulezet:o]

  • Jaroslava Oumarová | 6. 6. 2006 07:40

    Děvčata, alespoň z nás nebudou anorektičky:-))))))))))) Jiřino, Michaela asi myslela, že se to nestihne uležet a že se sní dřív, než za 4 dny:-))))))))))))

  • Alena Tarabová | 5. 6. 2006 18:27

    Zuzko, nejlepší dieta je nejíst, ale copak to jde, když se podívám na tyto stránky? Nejde, jdu nakládat.

  • Jiřina Čiháková | 2. 6. 2006 10:32

    Nemusite se toho bat...vydrzi to i dele!Delam to uz dlouho a jeste jsem zadnou zdravotni ujmu nikomu nezpusobila..:-))))!

  • Michaela Atherton | 31. 5. 2006 15:34

    Mam strach, ze to ty 4 dny v lednici nevydrzi:o]

  • Jiřina Čiháková | 30. 5. 2006 23:30

    Ja davam majolku do jeste teple marinady...je dobre nahradit pulku horcice dijonskou...

  • Zuzka Bernátová | 30. 5. 2006 17:10

    Myslím ,že toto musím vyskúšať-dieta musí aj tentoraz počkať.

  • Jaroslava Oumarová | 30. 5. 2006 14:25

    Majolku dávám také až do chladné marinády. Zkuste místo obyčejné hořčice dát kremžskou, je to pikantnější:-)

  • cicolina | 30. 5. 2006 14:01

    Také tuto pochoutku dělám, majolku dávám do vychladlé marinády - někdy dělám i bez majolky, také dobré:-)

  • Alena Tarabová | 30. 5. 2006 11:47

    Majolku přidáváme do horké nebo prochladlé marinády?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Večeře Pozdní večeře Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Kečup - jemný Majonéza Ocet Špekáček
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Cuketová čína 3

Cuketová čína 3

Plněná sekaná pečeně II.

Plněná sekaná pečeně II.

Pórková polévka s knedlíčky

Pórková polévka s knedlíčky

Čalamáda na špagety

Čalamáda na špagety

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Jednoduchá kuřecí směs s mozzarellou

Zdravé lívance z ovesných vloček

Zdravé lívance z ovesných vloček

Borůvkový dezertík I.

Borůvkový dezertík I.

Plněná krkovička

Plněná krkovička

Kýta v žampionové omáčce

Kýta v žampionové omáčce

Doporučujeme

50 minut
Kotlety plněné kysaným zelím

Kotlety plněné kysaným zelím

15 minut
Vaječné muffiny ve slanině

Vaječné muffiny ve slanině

30 minut
Halloweenské cupcakes ala netopýři

Halloweenské cupcakes ala netopýři

105 minut
Myslivecké kuře s česnekovou polentou

Myslivecké kuře s česnekovou polentou

70 minut
Banánový chlebíček

Banánový chlebíček

170 minut
Salát z pečené dýně s trhaným masem a kozím sýrem

Salát z pečené dýně s trhaným masem a…

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

59
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
27
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
23
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Dokonale šťavnatá…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa? Otestujte se!
Kvíz: Znáte národní jídla různých zemí světa?…
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse: Křehký moučník podle receptu prezidentské kuchařky Čiriny
Ořechové rohlíčky, které se rozplynou v puse:…
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v týdnu
Rychlé polévky: 7 skvělých receptů na každý den v…
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na strašidelnou party, které vás budou bavit
Halloween: Muffiny, cupcakes a další recepty na…
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
AHA.cz Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Těžké časy Anny Geislerové: S dcerou řeší závislost

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Vzpomínáte? Takto vypadaly oblíbené potraviny za komunismu. Mnohé milujeme dodnes

Blesk pro ženy Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Flíska i rozepnutá saka: Která módní pekla by se neměla opakovat na státních vyznamenáních?

Ženy.cz Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Podzimní virózy: kýchání, rýma, kašel. Co se děje ve vašem těle a proč?

Blesk.cz Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

Bydlení pop-art umělce Rataje: Splnil si dětský sen

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

První detail, kterého si všimnete na obrázku, odhalí tajemství vaší osobnosti

  • Recepty.cz
  • Noční můra dietáře
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact