• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nevařený guláš
Napište svůj komentář k receptu

Nevařený guláš

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nevařený guláš
Nevařený guláš
Nevařený guláš
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová plec
    • 3
      ks cibule větší
    • 5
      stroužek česnek
    • 2
      lžička gulášové koření
    • 3
      lžička paprika - sladká
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • sůl
    • pepř mletý
    • feferonka
    • 3
      lžíce hořčice plnotučná 2-3
    • česnek sušený (prášek)
    • 2
      kostka masox nebo gulášový bujón
    • 1
      l voda

Postup přípravy receptu

1
Cibuli, česnek a maso nakrájíme a vše promícháme s ingrediencemi. Kostky masoxu rozpustíme v malém množství teplé vody a doplníme ho do množství 1 l, kterým zalijeme promíchané maso.
2
Vše dáme do pekáče nebo do skleněné (simaxové) mísy a přikryjeme alobalem. Pečeme 1,5 hodiny při 250 °C. Po celou dobu pečení nedoléváme vodu, nemícháme a nesundáváme alobal nebo poklici z mísy.
3
Příloha: knedlík, halušky nebo chléb.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nevařený pampeliškový sirup

Nevařený pampeliškový sirup

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Houbový guláš III.

Houbový guláš III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • zdenka supolova | 5. 9. 2009 13:35

    Opravdu vynikající!Dělala jsem několikrát a jinak dělat už nebudu,protože:a)je moc dobrý,taková pravá hospodská chuť b)dá se do trouby a 1,5hodiny se ho nedotknu,žádné podlévání a zahušťování,vyndá se a jak chuť tak hustota je akorát.Vřele doporučuji.Měla jsem 1 čerstvou papriku,tak jsem jí tam dala nakrájenou na proužky a je to pochoutka.

  • Martina | 3. 4. 2008 10:33

    Taky jsem zkoušela, ale nijak nadšený jsme z toho zas tak nebyli. Takový normální dobrý guláš. Dávám za 3. Asi jsem čekala bůh ví co....

  • Gábina H | 4. 6. 2007 13:31

    Moc dobré, dávám 1. Pekla jsem minulý týden ve čtvrtek. Udělala se krásná šťávička, k tomu jsme si dali těstoviny vrtule. Sestra zkoušela v neděli, přítel "lezl po zdi". Díky za recept

  • Jana Remková | 28. 5. 2007 12:19

    Moc dobré,akorád bych trochu nadstavila šťávu,ke knedlíkům by jí bylo málo,ale ke chlebu stačí.Dávám za 1 a určitě jsem to nevařila naposledy!Jana

  • Kamil Krybus | 25. 5. 2007 21:55

    Guláš je postaven na zkaramelizované cibulce. To nenahradíte žádnou chemií (masoxy nebo gulášovým koření). Jestli guláš připravujete v troubě nebo na plotně je velku jedno. Recept bych nazval Dušené maso v troubě.

  • ELA | 25. 5. 2007 14:42

    je opravdu výborný, na zahuštění se přimlouvám za starší chléb místo solamylu...

  • Lucie Knyová | 25. 5. 2007 14:41

    Bohužel, nám vůbec nechutnalo, s pravým gulášem to nemělo moc společného.Vrátím se ke klasice.

  • Anonym | 25. 5. 2007 13:32

    Guláš udělaný a částečně i pohlcen hladovými krky, musím se pochválit - opravdu vynikající jako tzv."nebe v hubě", jiný už dělat nebudu, skoro bez práce a chuťově vynikající, masíčko jedna báseň. Dávám velkou 1.

  • Anonym | 24. 5. 2007 18:52

    Solamyl, bujón ? A tu cibulku a maso předem ani neosmahnete? A tomu říkáte guláš?

  • gabriela matějíčková | 24. 5. 2007 16:06

    Mohu potvrdit, že je výborný také ho tak připravuji, dokonce tak dělám i španělské ptáčky nebo roštěnky.

  • Jana Remková | 24. 5. 2007 14:21

    Tak na to jsem opravdu zvědavá,ještě jsem nikdy guláš nepekla,ale rozhodně vyzkouším!!Díky za tip!!Jana

  • Hana Rožníčková | 24. 5. 2007 09:30

    To je recept: Prezidentský guláš II. - je výborný.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Oběd Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Česnek sušený Cibule Feferonka Gulášové koření Hořčice plnotučná Masox Paprika - sladká Pepř mletý Solamyl (bramborový škrob) Sůl Vepřová plec Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Špagety sypané česnekem

Špagety sypané česnekem

Doudlebské vdolky

Doudlebské vdolky

Celerová pomazánka III.

Celerová pomazánka III.

Mramorová bábovka vláčná

Mramorová bábovka vláčná

Chřestová omáčka s koprem

Chřestová omáčka s koprem

Krkovička pečená s játry a cibulí

Krkovička pečená s játry a cibulí

Cuketová kolečka

Cuketová kolečka

Salát Rukola s cherry rajčátky a pomerančem

Salát Rukola s cherry rajčátky a…

Lasagne s hovězím masem

Lasagne s hovězím masem

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

24
Bramborový koláč s rozmarýnem
Bramborový koláč s…
16
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
10
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
9
Piškotová roláda s mascarpone
Piškotová roláda s…

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Tohle jsou géniové zvěrokruhu: Která znamení mají předurčené vysoké IQ?

Blesk pro ženy Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Prestižní galavečer LACMA Gala ovládly ženy 50+: Které to slušelo nejvíce?

Ženy.cz Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Výběrové řízení: Klíč k úspěchu je autenticita a správná energie

Blesk.cz Sexbomba Aneta Krejčíková: Jsem jako hroch mezi modelkami!

Sexbomba Aneta Krejčíková: Jsem jako hroch mezi modelkami!

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz 7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

7 mocných komplimentů, které by měly mámy říkat svým dcerám v každém věku

Blesk Horoskopy Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Velký horoskop lásky na listopad: Komu to bude ve vztahu skřípat a kdo najde spřízněnou duši?

Další doporučené recepty:

Netradiční rybízové řezy
Netradiční rybízové řezy
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Nevařená rybízová šťáva
Nevařená rybízová šťáva
Nevařený pampeliškový sirup
Nevařený pampeliškový sirup
Neveganský salát
Neveganský salát
New York Style Pizza
New York Style Pizza
  • Recepty.cz
  • Nevařený guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact