• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nepečené trubičky
Napište svůj komentář k receptu

Nepečené trubičky

autor: Hana Lorencová
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečené trubičky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 3
      lžíce kakao
    • 2
      vejce
    • 3
      bílek
    • pařížská šlehačka
    • čokoládová poleva

Postup přípravy receptu

1
Piškoty i arašídky v cukru umeleme, smícháme s kakaem, vejci a bílky (neušlehanými). Těsto propracujeme a přendáme na vál jemně posypaný mletými piškoty. Vyválíme na plát silný 2 mm. Nesmí se lepit.
2
Plát rozkrájíme na obdélníčky podle velikosti kovových trubiček. Na formičkách necháme 24 hodiny oschnout. Po vytažení kovové trubičky povrch polijeme hořkou čokoládou nebo čokoládovou polevou. Plníme pařížskou šlehačkou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nepečené trubičky II.

Nepečené trubičky II.

Marcipánové trubičky

Marcipánové trubičky

Černé trubičky

Černé trubičky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jani | 3. 12. 2013 08:59

    Dobrý den..chtěla jsem se jen zeptat..jak tu některé z vás píší že nahrazují bílky..znamená to že ta celá vejce dáváte??nebo jde trubičky udělat i úplně bez vajec..do syrových se mi nechce :(..děkuji odpověď :)

  • Eva Budková | 10. 4. 2007 09:54

    Dávám za 1, trubičky jsou výborné. Zkoušela jsem variantu místo bílků dát rum, ale příště to už neudělám. Těsto se mi dokonale nespojilo a trochu se trhalo. Ale i tak byl výsledek super. Plnila jsem máslovo-pudinkovým krémem.

  • Mila Veselá | 14. 9. 2006 16:23

    Omlouvám se , ptala se Blanka nikoli Šárka. Prosím o opravu. Děkuji Mila

  • Mila Veselá | 14. 9. 2006 16:21

    Šárko, já sice nejsem ten anonym, ale také dávám rum místo bílků (mléko ne). Od oka, aby vznikla hmota asi jako plastelína. Viz recept Arašídové trubičky, který jsem vkládala asi před rokem.

  • Šárka Tkáčová | 14. 9. 2006 13:54

    Zdeni,už jsem je přidala minulý týden jako Medové trubičky.Ahoj.

  • Blanka | 14. 9. 2006 13:38

    Ani já nepoužívám syrové vejce (bez tepelné úpravy) a tak bych chtěla poprosit Anonyma, jestli by nenapsal/a kolik asi rumu a mléka na tuto dávku používá. Předem díky.

  • Zdena | 7. 9. 2006 18:41

    Šárko, nenapíšeš ten recept sem, máme tiež záujem.

  • Anonym | 6. 9. 2006 17:10

    Já místo bílku dávám rum a mléko. Vypracuji vláčné těsto, které vyvaluji v mikrotenovém sáčku. Krájím pásky a stíčím na malé plechové trubičky. Jsou vynikající a rychle pryč. Někdy dosušuji v troubě. Ale spíše jen lehce nejlépe už ve vyplé.

  • Šárka Tkáčová | 6. 9. 2006 08:36

    Pro Sísu: polovinu trubiček plním karamelovým krémem,byl tu již několikrát popsán,salko vařím ale 2 hodiny,je hustější a máslo kupuji jen to pravé-bez zakysaných přísad . Poměr 1 salko na 1 máslo.Druhou půlku plním vařeným krémem máslovým .1 vejce šlehám ve vodní lázni se 6 lžícemi cukru písek do husta .Nechám vychladnout a přidávám pak do změklého másla-stejná teplota je důležitá.Pokud máte ráda kakao,dejte kakao ,já dávám oříšky a trochu rumu.Trubiček je opravdu hodně , tak je už 25 let peču se sestrou,válení jde rychle a každá si vezmeme polovinu.Krém nevytéká ,ale trubičky doplňuji na talíř postupně,nenechám jich ležet v teple nikdy nějak moc.

  • Sísa | 5. 9. 2006 14:07

    Ráda bych se zeptala Šárky Tkáčové jakým krémem plní ty medové trubičky. Já je dělám zrovna tak, ale nemám dobrý krém.Díky za odpověď.

  • anonym | 5. 9. 2006 13:13

    Šárko, nechcete ten váš recept přidat pro všechny sem? Diky

  • Šárka Tkáčová | 5. 9. 2006 12:59

    Paní Oumarová,nedaří se mi poslat Vám mail,nemáte plnou schránku? Díky.

  • Šárka Tkáčová | 5. 9. 2006 10:45

    Díky paní Oumarová,zkusím je na náš krmáš.Medové trubičky peču tak,že vykrajuji kolečka a ty po upečení rychle motám na dřevěné válečky-tenoučké , padla na to jedna moje vařecha ,ale dobře se to dělá.Konečky máčím v čokoládě.Mám výborný recept,možná tady je jich spousta,jestli budete chtít,pošlu Vám svůj.

  • Jaroslava Oumarová | 5. 9. 2006 10:44

    Ještě doplním, že jsem na ty trubičky natáčela pásky těsta, jako na kremrole. Musíte to pořádně nechat zaschnout, jinak to jde špatně sundat.

  • Jaroslava Oumarová | 5. 9. 2006 10:40

    Já jsem, jestli mohu poradit, použila přesně ty, jako Šárka, pečou se na nich také takové ty malé černé a medové trubičky. Bylo z toho kolem 40 kousků.

  • Hana Lorencová | 5. 9. 2006 10:26

    Používám jiné trubičky, silnější, mám z této dávky kolem 25 kousků, záleží jak nakrájíte,

  • Jaroslava Oumarová | 5. 9. 2006 10:15

    Tyhle trubičky znám, jsou moc dobré.

  • Šárka Tkáčová | 5. 9. 2006 10:01

    Paní Lorencová,kolik je asi trubiček z této dávky? Mám doma kovové asi 8 cm dlouhé a 1 cm průměr.A chutná to trošku asi jako griliáš,když jsou tam ty oříšky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Dopolední svačina Svačina Pozdní večeře Výjimečný den Posvícení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílek Čokoládová poleva Kakao Pařížská šlehačka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pštrosí vejce II.

Pštrosí vejce II.

Ovocný dort

Ovocný dort

Hlávkový salát s vejci II.

Hlávkový salát s vejci II.

Cuketový dort

Cuketový dort

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Pravé italské tiramisu II.

Pravé italské tiramisu II.

Jednoduchý meruňkový koláč

Jednoduchý meruňkový koláč

Minestrone

Minestrone

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Jahodovorebarborový sypaný koláč

Doporučujeme

30 minut
Obalovaný asijský květák z trouby

Obalovaný asijský květák z trouby

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

70 minut
Gyoza knedlíčky

Gyoza knedlíčky

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

105 minut
Řepánky

Řepánky

Poslední sledované recepty

83
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
73
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
23
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát
23
fermentované zelí  (a la Kimchi)
fermentované zelí (a la…
22
Čokoládové řezy se zakysanou smetanou
Čokoládové řezy se…

Zajímavé články

Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský moučník, který se stal v Japonsku hitem
Neviditelný jablečný koláč: Upečte si francouzský…
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si dát pozor a tip na rychlejší variantu
Domácí listové těsto: Jak ho připravit, na co si…
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
AHA.cz Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Hvězda Polabí Vilma Cibulková: Akutní převoz do nemocnice!

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Když nevíte, co na sebe: 5 kombinací s džínami, které budete točit pořád dokola

Ženy.cz Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Jak být správná tchyně? Důležitá je příprava

Blesk.cz Manželka prince Harryho odhalila soukromí: Meghan popsala rodinné rituály!

Manželka prince Harryho odhalila soukromí: Meghan popsala rodinné rituály!

SportRevue.cz FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

FOTO: Jsou rychlé a sexy! Toto je 13 nejkrásnějších (ex)lyžařek z posledních sezon

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy 10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

10 andělských znamení, která byste neměli ignorovat. Co se vám snaží říct?

  • Recepty.cz
  • Nepečené trubičky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact