• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nepečené jablečné řezy II.
Napište svůj komentář k receptu

Nepečené jablečné řezy II.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nepečené jablečné řezy II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks jablka
    • 2
      kelímek zakysaná smetana
    • 1
      balíček dětské piškoty
    • 5
      lžíce cukr
    • 1
      balíček vanilkový cukr

Postup přípravy receptu

1
Jablka oloupeme a zbavíme jadřince, dáme do trouby a necháme rozpéct, až jsou měkké. Vychladlé rozmixujeme, přidáme zakysané smetany, cukr a vanilkový cukr. Tuto hmotu vrstvíme na piškoty děláme tři vrstvy. Necháme 2 hodiny uležet v lednici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Barevné jablečné řezy

Barevné jablečné řezy

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy piškotové

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • kiki | 22. 7. 2007 18:40

    vypadalo to divně, ale bylo to výborné. nerozpékala sem to v troubě ,ale v mikrovlnce.

  • Zuzana Šindlerová | 18. 2. 2007 17:00

    Rozpekla jsem v troubě jablíčka nakrájená na čtvrtky, vodu vůbec nepustila. Po smíchání se smetanou byla hmota řidší, ale přes noc na balkoně krásně ztuhla. Jen bych dala všeho víc, jsme moc žraví. Dávám 1, moc jsme si pochutnali.

  • gabriela matějíčková | 3. 2. 2007 14:19

    V mikrovlnce to dělám tak 5 až 8 minut na plný výkon.Šťáva z jablek se skoro úplně vypeče,takže nevím proč to máte vodnaté.V tom případě bych přidala více piškotů, je pravda,že po dvou hodinách to je ještě řidší,pokud to nechám přes noc uležet krájím to nožem a žezy jsou pevné.

  • Jindřiška Berglová | 31. 1. 2007 10:47

    Můžete napsat,jak to děláte v mikrovlnce?

  • Jana | 30. 1. 2007 10:22

    Na chuť je to moc dobré, ale vě namísto aby to ztuhlo, to ještě zvodovatělo a tak to je nakonec velmi tekuté - jíme výhradně polévkovou lžící

  • Alena | 25. 1. 2007 13:09

    Já je vařím ty jablka,ale jinak super recept děkujeme.

  • Věra Novotná | 25. 1. 2007 10:46

    Místo rozpečení v troubě dělám v mikrovlnce.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Sladká jídla
Pokrmy Sladké Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Dětské piškoty Jablka Vanilkový cukr Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nepečená vajíčka

Nepečená vajíčka

Lívance s tvarglemi

Lívance s tvarglemi

Rýžovo-jablečný nákyp

Rýžovo-jablečný nákyp

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Sojová směs na topinky, těstoviny...

Francouzský citronový koláč - Tarte au citron

Francouzský citronový koláč - Tarte…

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Kořeněná dýně - pečená nebo grilovaná

Müsli tyčinky II.

Müsli tyčinky II.

Makovky - sladké housky

Makovky - sladké housky

Sýrovo-šunková pomazánka

Sýrovo-šunková pomazánka

Doporučujeme

35 minut
Restované žampiony s bramborami a kadeřávkem

Restované žampiony s bramborami a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

47
Vepřové výpečky s bramboráčky a špenátem s bešamelem
Vepřové výpečky s…
26
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Kuře ve smetanové omáčce…
26
Netradiční štrúdl s drobenkou uvnitř
Netradiční štrúdl s…
22
Bábovka s tvarohovou náplní
Bábovka s tvarohovou…
18
Maďarský guláš po našem
Maďarský guláš po našem

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Ženské tělo po porodu: Reálné ženy z Česka se nafotily i se striemi a faldíky

Blesk pro ženy Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Z šílené přehlídky kostýmů na Miss Universe přecházel zrak: Srí Lanka přišla v konvici, Česko nasadilo parohy

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

Dohra Naked Attraction s uragánem Janou: Plácání po zadku a libůstky šedesátníků

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

Nový díl Eroskopu: Které znamení »to« potřebuje právě teď? A kdo je nejsmyslnější?

  • Recepty.cz
  • Nepečené jablečné řezy II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact