• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nejrychlejší bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Nejrychlejší bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejrychlejší bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • česnek
    • 100
      g uzeniny
    • sýr
    • sterilovaná zelenina nebo čerstvá - paprika, pórek...
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Brambory nové neškrábeme, jen omyjeme, pozdější oloupeme nastrouháme na hrubo, pro jednoho dvě větší. Roztáhneme na rozpálenou pánev, lehce osolíme, opepříme, přidáme česnek - jen trochu a majoránku.
2
Je-li z jedné strany opečeno, otočíme, osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, česnekem, a přidáme nakrájenou uzeninu, zeleninu, zasypeme sýrem a přiklopíme pokličkou, aby se roztavil sýr.
3
Chcete-li bramborák hutnější, po opečení jedné strany otočíme, osolíme, opepříme, očesnekujeme, rozklepneme vejce, roztáhneme ho. Pak přidáme zeleninu dle chuti, zasypeme sýrem a přiklopíme pokličkou. Možno i jiný sýr nebo několik současně. K tomu zelí a pivo a nemá to chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Nejrychlejší cukroví

Nejrychlejší cukroví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 29. 9. 2007 18:07

    Pripomína to švajčiarske rosti (bez vajca a zeleniny) a je to naozaj rýchlejšie a jednoduchšie ako placky a nikdy sa mi to nepripálilo. Chyba určite potom nebude v recepte, ale v kuchárovi.

  • Daniella O. | 27. 9. 2007 18:54

    Teda Helo,napsala jste to vystizne a vtipne,neudelala bych to lepe, takze se k Vasemu nazoru pouze vrele pripojuji.

  • Hela - | 27. 9. 2007 17:37

    Vážený (nebo spíš nevážený) Anonyme! Připojuji se k Zuzaně a taktéž bych ráda posoudila nějaký váš recept. Ale vy jste tu jen za rejpala - proto se taky schováváte za Anonyma. Ale hlavně nechápu, proč na tyto stránky vůbec chodíte, když žádný z téměř 14 tisíc receptů vám nestojí ani za vyzkoušení, nicméně vám stojí za kritiku. U nás se o takových lidech říká: Dělá machry a doma žere hadry z nádobí!

  • Jitka Bublová | 27. 9. 2007 12:08

    To tedy taky nechápu, proč anonym ztrácí čas čtením těchto receptů. Jsem na tom jako Zuzana, vyzkoušela jsem jich spoustu a kromě snad 2 nebo 3 byly výborné. Samozřejmě si vybírám podle naší chuti, každý už odhadne podle ingrediencí, jestli je to jeho parketa nebo ne. Troufám si tvrdit,že nějakou tu fantazii mám taky, ale proč se taky neinspirovat něčím novým, je tu spousta skvělých nápadů. Nevím, kolik "recepisů" si tady anonym přečetl, ale že by se opravdu ŽÁDNÝ nezamlouval??? Já je ani nestíhám zkoušet.

  • Di | 27. 9. 2007 09:18

    FANTAZIE je hezká věc, ale možná především pro toho, kdo připravuje jídlo svátečně občas o víkendu. Snaží-li se člověk vařit denně, zvláště poté, co přilítne z práce, vezme rád zavděk nějakou tou kuchařkou. Co je pak lepšího než "normální" mnohými vyzkoušené recepty, jaké jsou tady? Na kreace profesionálních kuchařů a fantazii není v běhu všedního dne prostě čas, ty si nechávám na svátek.

  • Zuzana Šindlerová | 27. 9. 2007 08:41

    V tom připadě Anonyme bych moc prosila o nějaké vaše recepty, které doma vařite, protože náš "chudý" jídelníček se poslední 2 roky skládá převážně z receptů z těchhle stránek, ať už moučníků nebo hlavních jídel a ještě ani nad jedním jídlem rodina neohrnula nos a mám jich v plánu ještě tolik, že se obávám, že je ani nestihnu všechny uvařit. Ale to bude asi tím, že nemám FANTAZII.

  • Di | 27. 9. 2007 07:16

    Jak potom můžete být Anonyme kritizujícím rebelem, když hodnotíte něco, co jste v životě neviděl, nevařil ani nejedl? A proč vůbec chodíte na tyto stránky, když Vás tu nic neuchvátilo? Takže o kritiku asi nejde - o tom, že kritika anonymů patří do koše ani nemluvě!!

  • SV | 26. 9. 2007 20:07

    Paní Evo, to bude asi rukama.Dnes jsem uvedený bramborák dělala a je to fakt dobrota.

  • Jarka O. | 26. 9. 2007 19:22

    Paní Evo, nemohu s Vámi souhlasit. Také dělám něco podobného a naprostá spokojenost. Než bych oloupala brambory a najemno nastrouhala, připravila a zamíchala ostatní ingredience do klasického bramboráku, tak tady už budu mít polovinu upečenou:-)) A to připalování zespodu...proč jste prostě nesnížila plamen?? Peklo by se to rovnoměrně. Nemůžete přece za Vaši nešikovnost vinit recept:-))

  • Anonym | 26. 9. 2007 18:14

    Evo, to máte z toho, že vaříte podle receptů. Trocha sebedůvěry, schopnosti uvažovat - co se k sobě hodí chuťově, co je pojivem a co se naopak drobí, co se připaluje, jestli má být (v tomto konkrétním případě) bramborák křehký a křupavý a nebo naopak pod poklicí dušená nasákavá placka, trocha těch nejzákladnějších znalostí, trocha fantazie, to je myslím ta nejlepší cesta. Jsem zde za kritizujícího rebela. A po pravdě řečeno, ŽÁDNÝ ze zdejších recepisů mě neuchvátil natolik, abych si řekla "jo, to stojí za vyzkoušení". (Tenhle konkrétní tedy ani náhodou.)

  • Eva Benešová | 26. 9. 2007 16:45

    Hrozný! Horší recept jsem ještě neměla. Dole se to připaluje, uprostřed se to nedělá. Nechápu, co je na tom tak objevného a rychlého. Klasický bramborák trvá úplně stejně dlouho. :-)))

  • Markéta Roubalová | 24. 9. 2007 12:15

    Dnes jsem vyzkoušela a nemá chybu. Mňaminda. Dávám za 1.Hlavně je to bleskovka, to mě vyhovuje.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Majoránka Pepř mletý Sterilovaná zelenina Sůl Sýr Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Krupicové noky

Krupicové noky

Kuře na česneku

Kuře na česneku

Tatarský biftek

Tatarský biftek

Gulášová polévka z předního hovězího masa

Gulášová polévka z předního hovězího…

Velikonoční oříškový dort

Velikonoční oříškový dort

Citronový dort (řezy) s želé

Citronový dort (řezy) s želé

Kapustová polévka s vločkami a klobáskou

Kapustová polévka s vločkami a…

Jednoduchý jogurtový ořechový / kokosový beránek

Jednoduchý jogurtový ořechový /…

Bramboráky se slaninou

Bramboráky se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Gnocchi s česnekem, špenátem a kuřecím masem

Gnocchi s česnekem, špenátem a…

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

95 minut
Hovězí sekaná Wellington

Hovězí sekaná Wellington

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Poslední sledované recepty

89
Jablečný koláč IV.
Jablečný koláč IV.
67
Vepřové maso s celerem
Vepřové maso s celerem
59
Smothie-Kiwi a banán
Smothie-Kiwi a banán
57
Léčivý sirup z jitrocele
Léčivý sirup z jitrocele
52
Vepřové na houbách jinak
Vepřové na houbách jinak

Zajímavé články

Lamington: Ikonický australský dezert, který zmizí ze stolu během chvilky
Lamington: Ikonický australský dezert, který…
Znáte černý česnek? Je chutnější a mnohem zdravější než jeho bílá varianta
Znáte černý česnek? Je chutnější a mnohem…
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché recepty, které vás budou bavit
Rychlovky z horkovzdušné fritézy: Tři jednoduché…
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak připravit ty nejšťavnatější
Karbanátky z mletého masa i bez něj. Tipy, jak…
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
AHA.cz Zdraví Kate v epicentru pozornosti: Lži z paláce?

Zdraví Kate v epicentru pozornosti: Lži z paláce?

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Jak se randilo za socialismu: Pozvání na schůzku z očí do očí, intimní chvilky v kině i marná čekání

Jak se randilo za socialismu: Pozvání na schůzku z očí do očí, intimní chvilky v kině i marná čekání

Ženy.cz Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Skromnost jako brzda. Jak vám tahle nevinná vlastnost kazí život?

Blesk.cz Saša Rašilov ve filmu Na horách slézal hory v Himálaji: Výšková nemoc! Za co děkoval Blesku?

Saša Rašilov ve filmu Na horách slézal hory v Himálaji: Výšková nemoc! Za co děkoval Blesku?

SportRevue.cz FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

FOTO: Fotbalista Mauro Zarate v Evropě pohořel. Mnohem víc zaujala jeho manželka

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Tohle to o vás vypovídá!

Spíte jako voják, nebo jako hvězdice? Tohle to o vás vypovídá!

  • Recepty.cz
  • Nejrychlejší bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact