• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nejrychlejší bramborák
Napište svůj komentář k receptu

Nejrychlejší bramborák

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejrychlejší bramborák
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • brambory
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • česnek
    • 100
      g uzeniny
    • sýr
    • sterilovaná zelenina nebo čerstvá - paprika, pórek...
    • 1
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Brambory nové neškrábeme, jen omyjeme, pozdější oloupeme nastrouháme na hrubo, pro jednoho dvě větší. Roztáhneme na rozpálenou pánev, lehce osolíme, opepříme, přidáme česnek - jen trochu a majoránku.
2
Je-li z jedné strany opečeno, otočíme, osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, česnekem, a přidáme nakrájenou uzeninu, zeleninu, zasypeme sýrem a přiklopíme pokličkou, aby se roztavil sýr.
3
Chcete-li bramborák hutnější, po opečení jedné strany otočíme, osolíme, opepříme, očesnekujeme, rozklepneme vejce, roztáhneme ho. Pak přidáme zeleninu dle chuti, zasypeme sýrem a přiklopíme pokličkou. Možno i jiný sýr nebo několik současně. K tomu zelí a pivo a nemá to chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Nejrychlejší tvarohové kuličky

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Jahodové knedlíky-nejrychlejší

Nejrychlejší cukroví

Nejrychlejší cukroví

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Zora Manasová | 29. 9. 2007 18:07

    Pripomína to švajčiarske rosti (bez vajca a zeleniny) a je to naozaj rýchlejšie a jednoduchšie ako placky a nikdy sa mi to nepripálilo. Chyba určite potom nebude v recepte, ale v kuchárovi.

  • Daniella O. | 27. 9. 2007 18:54

    Teda Helo,napsala jste to vystizne a vtipne,neudelala bych to lepe, takze se k Vasemu nazoru pouze vrele pripojuji.

  • Hela - | 27. 9. 2007 17:37

    Vážený (nebo spíš nevážený) Anonyme! Připojuji se k Zuzaně a taktéž bych ráda posoudila nějaký váš recept. Ale vy jste tu jen za rejpala - proto se taky schováváte za Anonyma. Ale hlavně nechápu, proč na tyto stránky vůbec chodíte, když žádný z téměř 14 tisíc receptů vám nestojí ani za vyzkoušení, nicméně vám stojí za kritiku. U nás se o takových lidech říká: Dělá machry a doma žere hadry z nádobí!

  • Jitka Bublová | 27. 9. 2007 12:08

    To tedy taky nechápu, proč anonym ztrácí čas čtením těchto receptů. Jsem na tom jako Zuzana, vyzkoušela jsem jich spoustu a kromě snad 2 nebo 3 byly výborné. Samozřejmě si vybírám podle naší chuti, každý už odhadne podle ingrediencí, jestli je to jeho parketa nebo ne. Troufám si tvrdit,že nějakou tu fantazii mám taky, ale proč se taky neinspirovat něčím novým, je tu spousta skvělých nápadů. Nevím, kolik "recepisů" si tady anonym přečetl, ale že by se opravdu ŽÁDNÝ nezamlouval??? Já je ani nestíhám zkoušet.

  • Di | 27. 9. 2007 09:18

    FANTAZIE je hezká věc, ale možná především pro toho, kdo připravuje jídlo svátečně občas o víkendu. Snaží-li se člověk vařit denně, zvláště poté, co přilítne z práce, vezme rád zavděk nějakou tou kuchařkou. Co je pak lepšího než "normální" mnohými vyzkoušené recepty, jaké jsou tady? Na kreace profesionálních kuchařů a fantazii není v běhu všedního dne prostě čas, ty si nechávám na svátek.

  • Zuzana Šindlerová | 27. 9. 2007 08:41

    V tom připadě Anonyme bych moc prosila o nějaké vaše recepty, které doma vařite, protože náš "chudý" jídelníček se poslední 2 roky skládá převážně z receptů z těchhle stránek, ať už moučníků nebo hlavních jídel a ještě ani nad jedním jídlem rodina neohrnula nos a mám jich v plánu ještě tolik, že se obávám, že je ani nestihnu všechny uvařit. Ale to bude asi tím, že nemám FANTAZII.

  • Di | 27. 9. 2007 07:16

    Jak potom můžete být Anonyme kritizujícím rebelem, když hodnotíte něco, co jste v životě neviděl, nevařil ani nejedl? A proč vůbec chodíte na tyto stránky, když Vás tu nic neuchvátilo? Takže o kritiku asi nejde - o tom, že kritika anonymů patří do koše ani nemluvě!!

  • SV | 26. 9. 2007 20:07

    Paní Evo, to bude asi rukama.Dnes jsem uvedený bramborák dělala a je to fakt dobrota.

  • Jarka O. | 26. 9. 2007 19:22

    Paní Evo, nemohu s Vámi souhlasit. Také dělám něco podobného a naprostá spokojenost. Než bych oloupala brambory a najemno nastrouhala, připravila a zamíchala ostatní ingredience do klasického bramboráku, tak tady už budu mít polovinu upečenou:-)) A to připalování zespodu...proč jste prostě nesnížila plamen?? Peklo by se to rovnoměrně. Nemůžete přece za Vaši nešikovnost vinit recept:-))

  • Anonym | 26. 9. 2007 18:14

    Evo, to máte z toho, že vaříte podle receptů. Trocha sebedůvěry, schopnosti uvažovat - co se k sobě hodí chuťově, co je pojivem a co se naopak drobí, co se připaluje, jestli má být (v tomto konkrétním případě) bramborák křehký a křupavý a nebo naopak pod poklicí dušená nasákavá placka, trocha těch nejzákladnějších znalostí, trocha fantazie, to je myslím ta nejlepší cesta. Jsem zde za kritizujícího rebela. A po pravdě řečeno, ŽÁDNÝ ze zdejších recepisů mě neuchvátil natolik, abych si řekla "jo, to stojí za vyzkoušení". (Tenhle konkrétní tedy ani náhodou.)

  • Eva Benešová | 26. 9. 2007 16:45

    Hrozný! Horší recept jsem ještě neměla. Dole se to připaluje, uprostřed se to nedělá. Nechápu, co je na tom tak objevného a rychlého. Klasický bramborák trvá úplně stejně dlouho. :-)))

  • Markéta Roubalová | 24. 9. 2007 12:15

    Dnes jsem vyzkoušela a nemá chybu. Mňaminda. Dávám za 1.Hlavně je to bleskovka, to mě vyhovuje.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Brambory Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso Zelenina
Maso Pokrmy Z brambor Ze zeleniny Uzeniny Oběd Večeře Smažení Rychlá večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Majoránka Pepř mletý Sterilovaná zelenina Sůl Sýr Uzeniny Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rakouský bramborový salát

Rakouský bramborový salát

Vajíčková pomazánka VI.

Vajíčková pomazánka VI.

Bruselské hovězí - minutka

Bruselské hovězí - minutka

Kuře pečené s rýží

Kuře pečené s rýží

Kokosovo-pomerančový koláč

Kokosovo-pomerančový koláč

Houbové rizito (rýže) po našem

Houbové rizito (rýže) po našem

Čokoládový dort V.

Čokoládový dort V.

Květákové makarony

Květákové makarony

Švestkový crumble

Švestkový crumble

Doporučujeme

30 minut
Čočkový salát se sázeným vejcem

Čočkový salát se sázeným vejcem

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

29
Koprová omáčka se ztraceným vejcem
Koprová omáčka se…
26
Tvarohová rýže
Tvarohová rýže
15
Těstovinový salát s kuřecím masem
Těstovinový salát s…
13
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.
12
Losos na páře s restovanou zeleninou
Losos na páře s…

Zajímavé články

Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů pro uspěchané matky
Rychlá jídla za pár korun: 10 rodinných receptů…
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony, tyto druhy zeleniny a ovoce ho mají mnohem víc!
Nadopujte se vitaminem C. Zapomeňte na citrony,…
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému zdobení vypadají jako umělecká díla
Nádherné vitrážové dorty: Díky jednoduchému…
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní lék, na kterém si i pochutnáte
Golden milk neboli zlaté mléko: Účinný přírodní…
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
AHA.cz Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Šmoldas omdlel v Temelíně: Pád do reaktoru s kyselinou by mohl přežít

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Udělat si dobře můžete i bez partnera: Čím nahradit sex, když jste single?

Blesk pro ženy Denní horoskop na pondělí 3. 11. 2025: Koho čeká náročný začátek týdne a kdo si vyslechne zaslouženou pochvalu?

Denní horoskop na pondělí 3. 11. 2025: Koho čeká náročný začátek týdne a kdo si vyslechne zaslouženou pochvalu?

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz 7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili  dědictví za 24 milionů!

7 měsíců po smrti Aničky Slováčkové (†29): Rozdělili dědictví za 24 milionů!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Když v 66 letech porodila první dítě, stala se nejstarší matkou na světě. Jak Adriana Iliescu (84 let) žije dnes a proč je na dceru hrdá?

Blesk Horoskopy Výklad tarotu pro nový týden: Které znamení zažije faleš v lásce? A komu karty vyjdou?

Výklad tarotu pro nový týden: Které znamení zažije faleš v lásce? A komu karty vyjdou?

  • Recepty.cz
  • Nejrychlejší bramborák
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact