• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nejlepší nadýchané muffiny
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší nadýchané muffiny

autor: Claire2113
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 40
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší nadýchané muffiny
Nahrát fotku
 

Suroviny

12 porce
  • Sypké suroviny
    • 250
      g polohrubá mouka
    • 110
      g cukr
    • 1,50
      lžíce kakao
    • 0,50
      balíček vanilkový cukr
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 1
      lžička prášek do pečiva
  • Mokré suroviny
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      lžička vanilkové aroma
    • 200
      ml mléko
    • 85
      ml olej
    • 100
      g čokoláda nalámaná na kousky

Postup přípravy receptu

1
Důležité je smíchat zvlášť sypké a "mokré" suroviny.
2
Vajíčka tedy rozšleháme v mléce a oleji, přisypeme smíchané sypké suroviny a další suroviny podle toho, jakou chceme příchuť. Čokolády přidáme půl, druhou půlkou potom posypeme naplněné formičky.
3
Sypké a mokré suroviny jen lehce vmísíme, občas nějaká hrudka mouky nevadí. Kdybychom však těsto moc třeli, porušila vy se struktura a muffinky by nevyběhly, takže jen tak ledabyle smícháme. :)
4
Pečeme asi 20 minut na 170°C v horkovzdušné troubě (v obyčejné na více).
5
Muffiny by měly být krásně vláčné a nadýchané.
6
POZOR: Muffiny je nejlepší péct ve vymazané formičce, pokud pečeme v košíčcích, je lepší přídat ještě trochu oleje, aby byly vláčnější.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Nadýchané pařížské věnečky

Nadýchané pařížské věnečky

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Iveta | 27. 4. 2017 17:39

    Supr recept, konečně se mi povedly, děkuji za recept a cenné rady. Smíchat zvlášť sypké a mokré, a pak opatrně a jemně dohromady promíchat funguje naprosto skvěle, byly nadýchané a vláčné. Já jsem do nich dala jštětě uvařený hustší pudink a všichni si mňamkali :)

  • Tereza | 23. 9. 2015 13:26

    Moc dobré. Opravdu vláčné a nadýchané. Nejsou suché a díky oleji hezky kloužou do krku :-)

  • Ivuška | 21. 5. 2015 02:47

    Nejlepšííí!! Opravdu se povedly a měly veliký úspěch :-)

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Dorty Bábovky Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Bábovky Zákusky Dorty Buchty Dezerty Snídaně Dopolední svačina Svačina Pečení Děti Vegetariáni Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda Cukr Jedlá soda Kakao Mléko Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Vanilkové aroma Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rychlá hrachová polévka

Rychlá hrachová polévka

Husí játra jako předkrm

Husí játra jako předkrm

Jahodová polévka mléčná

Jahodová polévka mléčná

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí prsa

Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Perníkové muffiny s čokoládovým krémem

Broskvové řezy

Broskvové řezy

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Jogurtovo-kakaový koláč (řezy)

Halali-smetanová omáčka po našem

Halali-smetanová omáčka po našem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Těstovinový salát s kukuřicí a tuňákem

Doporučujeme

45 minut
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny

20 minut
Asijské nudle s restovanou zeleninou

Asijské nudle s restovanou zeleninou

30 minut
Jednoduchá brokolicová polévka

Jednoduchá brokolicová polévka

35 minut
Palačinka z trouby s karamelizovaným ovocem

Palačinka z trouby s karamelizovaným…

30 minut
Červené kuřecí kari

Červené kuřecí kari

50 minut
Bramborové knedlíky plněné špenátem a žampiony

Bramborové knedlíky plněné špenátem a…

90 minut
Skořicové šneky

Skořicové šneky

30 minut
Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

Kuřecí prsa plněná smetanovým špenátem

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

Poslední sledované recepty

30
Pečené vepřové ocásky (nejen) s bramborami
Pečené vepřové ocásky …
24
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
24
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
16
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
15
Fantastické sušenky KOKA
Fantastické sušenky KOKA

Zajímavé články

Pečené brambory podle princezny Diany: Díky geniálnímu triku byly dokonale křupavé
Pečené brambory podle princezny Diany: Díky…
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty, které můžete tomu svému připravit
Dnes je Mezinárodní den mužů! 24 tipů na dobroty,…
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po které zhubnete. Objevte jeho kouzlo!
Řapíkatý celer je nejenom křupavá svačinka, po…
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a triky, díky kterým rychle změkne
Jak poznat zralé avokádo? 5 užitečných rad a…
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se jedlo za „totáče“ a milujeme to i dnes?
Recepty, které přežily pád komunismu aneb Co se…
AHA.cz Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Děsivý pád Denisy Pfauserové! Řeší se vážné poranění páteře

Mimibazar Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Jak stres ničí vaše tělo: Naučte se ho zastavit dřív, než bude pozdě

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Na kýč zapomeňte! 40 vánočních svetrů, ve kterých neuděláte ostudu

Ženy.cz Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Učňák není ostuda! Mámy, dovolme dětem dělat to, co je baví

Blesk.cz Radana ze skupiny Holki vyděsila fanoušky: Návštěva onkologie

Radana ze skupiny Holki vyděsila fanoušky: Návštěva onkologie

SportRevue.cz FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

FOTO: Divoké kočky z ringů a klecí. Podívejte se na 22 nejkrásnějších zápasnic všech dob

Maminka.cz Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Mami, bolí mě v krku! Angína: Jak poznáte streptokoka a zda pomůžou vždy antibiotika.

Blesk Horoskopy Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

Kým byste byli v minulém životě? Tato historická osobnost je vám nejvíce podobná

  • Recepty.cz
  • Nejlepší nadýchané muffiny
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact