• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nejlepší králík a velice jednoduchý
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší králík a velice jednoduchý

autor: LadyVonMortuary
0.0
moje hodnoceni
2.0
hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší králík a velice jednoduchý
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks králík
    • 2
      ks cibule
    • česnek
    • paprika - sladká
    • sůl
    • pepř mletý
    • máslo
    • brambory

Postup přípravy receptu

1
Králíka vložíte do pekáče, osolíte, trošku opepříte, posypete sladkou paprikou, může být větší množství aby chytl barvu. Vložíte celou cibuli neloupanou a spoustu česneku také neloupaného, nemusíte se bát, česnek tomu dodá správnou chuť. A dáte péct dokud králík nezměkne, ke konci přidáte máslo. Jako příloha jsou nejlepší brambory
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

Těsto na štrůdl - velice jednoduché

VVV - Velice Vydařené Vepřové

VVV - Velice Vydařené Vepřové

Pečená dýně (velice chutná)

Pečená dýně (velice chutná)

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Eudicella | 16. 11. 2011 20:18

    Prodám králičí maso. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Eudicella | 15. 11. 2011 08:59

    Super recept,pokud by měl někdo zájem ,tak vám mohu prodat přebytky z domácího chovu. Více na http://farma-vysocina.webnode.cz/

  • Marie Pospíšilová | 31. 7. 2009 10:54

    Jen bych dodala, že k některým pokrmům se přidává celá hlava česneku (oloupaná jen z nejtlustších slupek) a překrojená napříč. Česnek se může po upečení vyhodit nebo kdo má chuť, tak si ho z těch slupek vyšťourá. Ale je to delikatesa :-)

  • Miroslava Severová | 29. 7. 2009 13:11

    myslela jsem to jako p. Ivana, každý se v tom bude štourat, ale pokud by měl mít takto dodaný česnek více aroma, tak to bych mohla zkusit

  • H. Hospodyňka | 29. 7. 2009 09:09

    Nehledě na to, že neloupaná cibule (ty vrchní vrstvy - šustí jak píše paní Jana - taky loupu) dodá omáčce nebo i vývaru krásnou barvu.

  • Jana Ehnes | 29. 7. 2009 08:12

    ja taky pridavam neloupany cesnek, kdyz pecu kralika. Oloupu ale takove to "susti" tak, aby mi zustala jen na posledni slupka. Takto pripraveny cesnek ma velice jemne aroma, nebojte se a vyzkousejte.

  • Ivana Císařová | 29. 7. 2009 07:32

    No mě tyhle neloupaný česneky a cibule v jídle taky spíš odradí. Až je jídlo hotovo, tak se vtom vrtám, dokud všechny rozblemcaný šlupky nenajdu?

  • Jana Řezníčková | 29. 7. 2009 07:27

    Tak ty se určitě vyhodí... to snad nemusí autorka ani psát.....

  • Miroslava Severová | 28. 7. 2009 16:54

    a co těma šlupkama od cibule a česneku,??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Králičí
Maso Králičí Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Cibule Králík Máslo Paprika - sladká Pepř mletý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Koláč s kokosem a šlehačkou

Koláč s kokosem a šlehačkou

Smažené houskové knedlíky

Smažené houskové knedlíky

Jednoduchá svíčková

Jednoduchá svíčková

Mufloní kýta

Mufloní kýta

Rigatoni s chřestem

Rigatoni s chřestem

Mrkvovo-kedlubnové placky

Mrkvovo-kedlubnové placky

Jemná česneková pomazánka

Jemná česneková pomazánka

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po našem

Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…

Adžika - zeleninová pasta

Adžika - zeleninová pasta

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

35
Dvoubarevný roládový dort se smetanovým krémem
Dvoubarevný roládový…
29
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
20
Zabijačkové plněné knedlíky prejtem, jelitem, jitrnicí - kynuté
Zabijačkové plněné…
18
Chřest s bešamelovou omáčkou
Chřest s bešamelovou…
17
Nudle s Hoisin omáčkou
Nudle s Hoisin omáčkou

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Cher, Mickey Rourke nebo Meg Ryan: Hvězdy 80. let, které plastika změnila k nepoznání

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

FOTO: Úsměvy a velká prsa v akci. To jsou americké roztleskávačky

Maminka.cz Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Má spinální atrofii, je na vozíku, ale přesto se stala matkou. 'Lidé nechápali, proč nejdu na potrat,' diví se statečná Alex

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší králík a velice jednoduchý
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact