Není nad to doplnit pokrmy domácí tatarkou. Domácí majonéza, okurky, kapary, nakládané jalapeňos, jarní cibulka, česnek a další ingredience vykouzlí během chvilky tu nejlepší!
RADA: Zde je recept na domácí majonézu.
RADA: Jak na pár kapek z citronu?
Tatarka ze zakysanky
Domácí tatarka
Domácí tatarská omáčka
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Filé zapečené se zakysanou smetanou
Bílá kuřecí omáčka se žampiony
Špagety se šmakounem a s hořčicí
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Dršťková polévka podle mojí babičky
Bezmasá dýňová směs nejen na topinky
Smažený řapíkatý celer
Krémová houbová polévka
Pikantní kuřecí polévka s rýžovými…
Grilovaný chřest s pečenými bramborami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Chřestové Caprese
Pampeliškový med II.
Mandlový koláč s rebarborou
Šeříkový sirup
Slaný chřestový koláč
Pampeliškový salát s medovo-hořčičnou…