• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nejlepší Cookies
Napište svůj komentář k receptu

Nejlepší Cookies

autor: anaroree
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nejlepší Cookies
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 500
      g hladká mouka 450-500
    • 1
      lžička jedlá soda
    • 250
      g máslo
    • 250
      g cukr nejlépe hnědý
    • 1
      balíček vanilkový cukr
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžička skořice (kokos, kakao..)
    • 1
      hrst bounty na kousky
    • 1
      hrst twix na kousky
    • 1
      hrst m&ms na kousky (..a pod)
    • 1
      hrst hořká čokoláda
    • 1
      hrst ořechy
    • 1
      hrst banány

Postup přípravy receptu

1
Nejdříve smícháme cukr s máslem, pak přidáme zbývající suroviny a vytvoříme lepivou hmotu. Rozdělíme těsto do několika misek a přidáme dle chuti do každého, co máme rádi: Bounty tyčinku a strouhaný kokos, Twix, kakao s čokoládou, ořechy s banány, M&Ms, rozinky... Vznikne vám tak z jednoho těsta několik odlišných sušenek, myslím, že se do nich dá zpracovat opravdu vše možné. Tvoříme velmi malé kuličky (dělám mokrýma rukama) a klademe na plech s pečícím papírem dál od sebe.
2
Peču při 160 °C zhruba 8 minut, dokud nezačnou zlátnout kraje.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nejlepší vafle

Nejlepší vafle

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší domácí tatarka

Nejlepší skořicový koláč

Nejlepší skořicový koláč

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lucie | 18. 1. 2025 10:13

    Včera upečeno,jsou vynikající,jen se po nich zaprášilo?

  • Dixie | 6. 8. 2011 11:24

    Takže dámy, právě sem to zkoušela. :D v průběhu jsem zjistila že mám másla 58 gramů jen :D takže sem ubrala kousek mouky :D všechno sem to smatlala :D hrozně se to lepilo :D mám kokosový, mandlový a se sušenkama co se podávájí ke kávě v restauraci :D no a už mi pípá trouba že je to hotový D: ale vážně neni :D vůbec se to nechce péct !!! =-O asi se zbláznim

  • Riana Křemenová | 13. 4. 2008 10:36

    podle těch ostatních přísad bych tipovala, že se nejedná o příliš levný recept... Připojuji se k Dadě :-)

  • Riana Křemenová | 13. 4. 2008 10:36

    podle těch ostatních přísad bych tipovala, že se nejedná o příliš levný recept... Připojuji se k Dadě :-)

  • Martina Marťásek | 18. 2. 2008 08:54

    No , předpokládám , že se kuličky roztečou , proto autorka píše , že je klademe dále od sebe . . . :-)

  • Erika Williams | 17. 2. 2008 22:21

    Kuličky? Snad placičky, ne? Jinak super recept, děláme doma cookies už dlouho a pokaždé se po nich jen zapráší :-)

  • Dada | 14. 2. 2008 15:06

    Asi si raději sním Twinx a další v původní podobě

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Zákusky Nejlepší dezerty
Moučníky Zákusky Pečení Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Banány Bounty Cukr Hladká mouka Hořká čokoláda Jedlá soda M&Ms Máslo Ořechy Skořice Twix Vanilkový cukr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuře na citronech

Kuře na citronech

Nakládané sýrové kostky

Nakládané sýrové kostky

Jednoduché lečo po našem

Jednoduché lečo po našem

Dukátové buchtičky III.

Dukátové buchtičky III.

Plněné žampiony špenátem

Plněné žampiony špenátem

Barevné pomazánky - z červené řepy

Barevné pomazánky - z červené řepy

BLT sendvič

BLT sendvič

Švestkové buchty s drobenkou

Švestkové buchty s drobenkou

Kremrole paní Čermákové

Kremrole paní Čermákové

Doporučujeme

300 minut
Rolovaná krkovice à la porchetta

Rolovaná krkovice à la porchetta

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

32
Klasická zelňačka
Klasická zelňačka
17
Švédské masové kuličky
Švédské masové kuličky
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
15
Tradiční belgické vafle
Tradiční belgické vafle
14
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být strašidelné, až děsivé, ale i elegantní a krásné
Nejpovedenější dorty na Halloween: Mohou být…
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a chutnají jako z trhu
Pečené kaštany: Příprava v troubě je jednoduchá a…
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou přesnídávku nebo povidla bez práce
Jak ještě zpracovat jablka? Uvařte z nich skvělou…
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky, kandovaným zázvorem i povidly
Perník na plech 5x jinak: S dýní, cuketou, jablky…
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
AHA.cz Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Herečka Pavla Beretová: V hospicu přijala smrt

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Od Coco Chanel po Carrie: 7 módních legend, které určovaly trendy

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

Otevřená zpověď Vojty Kotka (37): Jak si táta zlomil vaz! A proč si vlastně pořídil farmu

SportRevue.cz Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Hašan a spol. Toto je 8 nejlepších brankářů v historii světového hokeje

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

Horoskop na další týden: Kdo by měl posílit imunitu a komu se ozve někdo z minulosti?

  • Recepty.cz
  • Nejlepší Cookies
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact