• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nanukové řezy III.
Napište svůj komentář k receptu

Nanukové řezy III.

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nanukové řezy III.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 5
      ks žloutek
    • 200
      g cukr
    • 100
      g ořechy
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 200
      g polohrubá mouka
    • sníh z bílku
    • 7
      lžíce káva uvařená, velká, vychlazená

Postup přípravy receptu

1
Žloutky smíchat s cukrem, přidat zrnkovou kávu, mleté ořechy, mouku smíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmíchat sníh. Trouba na 180 °C, 20 minut pečení.
2
Mezitím uvařit kaši z mléka, van. pudinku, mouky a škrobu. Kaši je třeba vymíchat do zchladnutí. Poté vymíchat máslo s van. cukrem, popřípadě přidat rum.
3
Je možné tento moučník polít čokoládou.
4
Recept je opravdu jednoduchý, i když tak nevypadá a stojí za to.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nanukové řezy

Nanukové řezy

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Nanukové Řezy podle babičky Marušky

Ořechové řezy III.

Ořechové řezy III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Galvasová | 28. 4. 2006 17:00

    Káva je opravdu uvařená a studená.Uvařená kaše je op ravdu tuhá,a to proto,aby při vmíchání do krému,krém byl tužší a ne řídký.Nedoporučovala bych kaši udělat řídkou,protože při krájení krém teče.

  • Anna | 22. 4. 2006 09:09

    Nemá být toho mléka na krém 3/4l?Tohle co je uvedeno musí být opravdu na beton.

  • cicolina | 19. 4. 2006 20:57

    Gábi, já si uvařím vždycky klasického turka, nechám vychladnout a odměřím požadované množství kávy - i s logrem.-)

  • Gábina | 19. 4. 2006 13:48

    jak je to s tou kávou? V ingrediencích je 7 lžic uvařené vychlazené kávy, ale v postupu je zrnková káva

  • Airan Novakova | 18. 4. 2006 18:37

    Mam dojem, ze pani Libuse ma pravdu, do 1/4 l mleka cely puding a k tomu velka lzice mouky a jeste bramborovy skrob? ...se me zda taky dost:-) Ale protoze me se to stava casto, ze popletu recept, mam pro autorku pochopeni:-)) Myslim, ze kdyz se recept opravi, budou to dobre rezy.

  • Lenka | 18. 4. 2006 14:37

    Tento řez jsem náhodou pekla o velikonocích, ale krém jse dělala takto: 0,5l mléka svařit se 3 lžícemi škrobu, vychladit a postupně zašlehat do másla smíchaného s cukrem. Polévat se musí! Je to dobrota, Jen cukru dávám méně, je to pak moc sladké.

  • Libuše Štefčeková | 18. 4. 2006 13:38

    Prosím Vás to se nebude dát míchat to bude beton.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Řezy Pečení Výjimečný den Posvícení Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Káva Ořechy Polohrubá mouka Prášek do pečiva Sníh z bílku Žloutek
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Salát z mozzarelly a rajčat

Salát z mozzarelly a rajčat

Kotlíkový guláš II.

Kotlíkový guláš II.

Treska paní Gunilly

Treska paní Gunilly

Rebarborový dort II.

Rebarborový dort II.

Meruňkový táč kynutý

Meruňkový táč kynutý

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Játrové knedlíčky od Bohdalky

Bloody Mary II.

Bloody Mary II.

Hlíva s pohankou

Hlíva s pohankou

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Kuřecí steak ze stehna ala čína

Doporučujeme

30 minut
Voňavé batátové karí

Voňavé batátové karí

320 minut
Husí polévka s játrovými knedlíčky

Husí polévka s játrovými knedlíčky

160 minut
Svatomartinská husa

Svatomartinská husa

50 minut
Lokše

Lokše

115 minut
Mrkvové rohlíčky s povidly

Mrkvové rohlíčky s povidly

60 minut
Dýňové rizoto

Dýňové rizoto

40 minut
Tažený jablkový závin

Tažený jablkový závin

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Husí kaldoun s játrovými knedlíčky

Poslední sledované recepty

25
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
23
Polévka z pečené mrkve a červené čočky
Polévka z pečené mrkve a…
21
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Husí polévka s játrovými…
16
Kanadský králík
Kanadský králík
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji upéct pomalu, rychle nebo jen pro dva
Svatomartinská husa krok za krokem: Návod, jak ji…
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle bude chtít každý recept!
Martinské ořechové rohlíčky bez droždí: Na tyhle…
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené, moravské, sladké nebo pečené?
Zelí jako příloha: Dáte si klasické dušené,…
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho podle návodu krok za krokem
Domácí dýňový koláč je podzimní hit: Upečte si ho…
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší, než jste si mysleli
Domácí jogurt bez jogurtovače: Je to jednodušší,…
AHA.cz Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Zklamaná Rolins promluvila: Doktor říkal rok, možná dva

Mimibazar Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Vyzkoušeli jste: Voňavá aviváž pro miminka i atopiky. Silan Sensitive prošel náročným testem maminek

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Podzimní kabáty podle princezny Kate: Sází na jednoduchý trik, který lichotí každé postavě

Ženy.cz Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Odmítnutí alkoholu = společenská poprava. Proč pro „nepití“ musíte mít důvod?

Blesk.cz Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

Nosková znovu u soudu kvůli násilí: Celá se třesu! Její bývalý nezačal dobře…

SportRevue.cz FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

FOTO: Leryn Franco – (bývalá) oštěpařka s postavou sexy modelky

Maminka.cz Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Šílené dětské nápady: Podívejte se na 20 situací, které se mohou stát jen dětem. A rodiče se buď smějí, nebo pláčou!

Blesk Horoskopy Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

Velký horoskop zdraví na listopad: Koho potrápí zažívání a komu hrozí úraz?

  • Recepty.cz
  • Nanukové řezy III.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact