• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Napište svůj komentář k receptu

Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem

autor: stafl
0.0
moje hodnoceni
3.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 8
      ks hermelín po 2 paprikových, bylinkových, s pepřem, smetanové
    • 2
      balíček pikant fix nebo Labeto - složení je totožné
    • 1
      balíček koriandr
    • 30
      ks hořčičné semínko
    • 10
      ks nové koření kuliček
    • 20
      ks pepř mletý kuliček
    • 10
      ks hřebíček
    • 2
      ks bobkový list
    • 1
      lžička tymián
    • 1
      ks rozmarýn snítka
    • 1
      ks máta snítko
    • 1
      špetka líbeček
    • 1
      špetka meduňka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      lžička cukr
    • 250
      ml ocet
    • 500
      g rybíz
    • 20
      ks hroznové víno po 10 kuličkách červeného a bílého

Postup přípravy receptu

1
Nálev: podle receptu vyrobím 2 nálevy ze sáčků Pikanta, nebo Labeta (složení je totéž, jen jiná firma), sama do něj přidám půlku sáčku koriandru, zhruba 30 hořčičných semínek, 10 kuliček nového koření, 20 kuliček různobarevného pepře, 10 ks hřebíčku, 2 bobkové listy, 1 lžičku tymiánu a přidám 250 ml octa - navíc oproti receptu, sůl, cukr dle chuti - jak to chutná vám. Svařím asi 5 min. a hlavně nechám vychladnout!!!!! Přidám 500 g červeného rybízu, asi 20 kuliček bílého a hroznového vína., snítku rozmarýnu, máty, meduňky, libečku. Hermelíny rozkrájíme na kostky, přidáme rybíz, ocet, a zalejeme nálevem - musí být studený!!!Zaděláme víčkem nebo celofánem atd. a necháme při pokojové teplotě rozležet - minimálně 14 dní (prý je skvělý po 3 nedělích - u nás to bohužel tak dlouho nikdy nevydrželo, obvykle po 10 dnech bere za své).
2
Poznámka: pokud zbyde nálev, určitě nevylévat, nemá se na něm,co zkazit. A pokud si dáte práci s vrstvením sýrů, rybízu vína - navrch bylinky - vypadá to nádherně a jako dárek naprosto nemá chybu.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí salát s hroznovým vínem

Kuřecí salát s hroznovým vínem

Kynuté řezy se smetanou a hroznovým vínem

Kynuté řezy se smetanou a hroznovým…

Koláč s hroznovým vínem

Koláč s hroznovým vínem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ladislava staffenová | 23. 7. 2008 20:07

    Jani,jak říkají mluvčí našich volených zástupců:nemohu ani vyvrátit,ani potvrdit:-)))),ale máš tam hriznové víno =energue,rybíz=vitamíny a utužuje to kolektiv :-)Laďka

  • Jana Remková | 23. 7. 2008 18:45

    Naloženo a čeká na schválení!!Tak za 10 dnů se mrkneme a ochutnáme!!Nesehnala jsem paprikový,tak jsem naložila více těch smetanových.Tak se budu těšit,ale asi je to kalorická bombička,že Laděnko?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová
Chuťovky Ze sýra Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Cukr Hermelín Hořčičné semínko Hřebíček Hroznové víno Koriandr Líbeček Máta Meduňka Nové koření Ocet Pepř mletý Pikant fix Rozmarýn Rybíz Sůl Tymián
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Rybí pomazánka s avokádem

Rybí pomazánka s avokádem

Rumové kuličky II.

Rumové kuličky II.

Maková buchta - skvělá a rychlá

Maková buchta - skvělá a rychlá

Olejové koláčky naší babičky

Olejové koláčky naší babičky

Květák s kakaem

Květák s kakaem

Panna Cotta s pomeranči

Panna Cotta s pomeranči

Krůtí křídlo pečené na houbách

Krůtí křídlo pečené na houbách

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky - zapékané

Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…

Buchta Margot  "píchaná"

Buchta Margot "píchaná"

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

60 minut
Dýňový kompot

Dýňový kompot

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

30 minut
Vláčný perník s jablky

Vláčný perník s jablky

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

15 minut
Dýňové latte

Dýňové latte

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

34
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
17
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…
14
Vláčný perník s jablky
Vláčný perník s jablky
13
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…

Zajímavé články

Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a péct. Zkuste její hruškové galetky
Pamela Anderson umí nejen hrát, ale i vařit a…
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i slaných receptů, které vám budou zatraceně chutnat
Šťavnatá dýně v podzimní kuchyni: 8 sladkých i…
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám budou chutnat
Pečený květák umí překvapit. 3 recepty, které vám…
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším řešením je jedna chutná kombinace
Co snídat, když čím dál víc zapomínáte? Nejlepším…
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich rychlou večeři, svačinu, snídani i pohoštění pro návštěvu
7 důvodů, proč mít doma tortilly: Uděláte z nich…
AHA.cz Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Rozvod Ebena a Fišerové? Marek šel s pravdou ven!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Muži přiznali: Máme rádi sex se staršími ženami a tohle jsou naše důvody

Blesk pro ženy Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Jak být na podzim stylová? Hvězdy sázejí na trik, který vždycky funguje!

Ženy.cz „Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

„Nesmíš si to tak brát.“ Proč dobře míněné rady lidem s depresí ubližují

Blesk.cz Herečka Lenka Zahradnická vyděsila fanoušky: Skončila na pohotovosti! Co se stalo?!

Herečka Lenka Zahradnická vyděsila fanoušky: Skončila na pohotovosti! Co se stalo?!

SportRevue.cz VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

VIDEO: To musíte vidět! 17 neuvěřitelných sportovních propadáků, kiksů a trapasů

Maminka.cz Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Legendy mezi knížkami pro děti. Tyhle poklady možná ještě máte doma

Blesk Horoskopy Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

Magické datum 10. 10. je ideální pro životní změnu: Dnes pošlete do vesmíru přání!

  • Recepty.cz
  • Naložený hermelín s rybízem a hroznovým vínem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact