• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín VI.
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín VI.

autor: princezna
0.0
moje hodnoceni
3.4
hodnotilo: 30
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
Nakládaný hermelín VI.
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
  • Na 5ti-litrovou sklenici
    • 3
      ks cibule větší
    • 1
      špetka sůl
    • 8
      stroužek česnek prolisovaný nebo česneková pasta
    • 1
      lžička chilli mleté
    • 1
      balíček bobkový list
    • 1
      balíček nové koření
    • 1
      sklenice feferonka
    • 8
      ks hermelín
    • 1
      hrst bylinky nebo bylinné koření na steak garden
    • 1,50
      balíček pepř celý
    • 1
      sklenice kozí rohy

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozkrojíme na dvě tenší kolečka a potřeme směsí z mleté chili, česneku a bylinek. Cibuli nakrájíme na tenké proužky. Nejprve na dno sklenice poklademe tři kolečka hermelínu a posypeme plátky cibule, přidáme kuličky nového koření, pepře, pár bobkových listů, feferonky a kozí rohy (vždy asi 2 kusy) a stále postup opakujeme, až naplníme sklenici. Potom zalijeme olejem až po hrdlo, aby byly všechny suroviny ponořené v oleji. Necháme uležet asi 1-2 dny na chladném místě a můžeme podávat.

RADA: Tipy na domácí zavařování

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nakládané brusinky

Nakládané brusinky

Nakládané karotky

Nakládané karotky

Hry s cibulkami

Hry s cibulkami

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • ariza | 19. 11. 2015 21:30

    Pokud nechcete dělat hermelín doma, koukněte na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladany.hermos.webnode.cz

  • ariza | 19. 11. 2015 21:30

    Pokud nechcete dělat hermelín doma, koukněte na hodnocení hermelínů v českých restauracích: www.nakladany.hermos.webnode.cz

  • Vojtěch | 17. 11. 2015 13:09

    AHoj, zajímá mě jak dlouho hermelíny vydrží ? Než se zkazí ? A jaký na to má vliv teplota ? A ta cibule ? Jaký tedy má vliv na celkovou výdrž hermelínu ? 8-)

  • sn50 | 16. 3. 2014 12:38

    Nechtěl bych zkazit hodnocení tak dobrého receptu, a to jen kvůli omylu a nedokonalosti stránek...

  • sn50 | 16. 3. 2014 12:37

    Omylem jsem klikl na 5 a až pak jsem si uvědomil, že to je na opačné straně stupnice -- při hodnocení. Myslíte, že to hodnocení lze nějak změnit? Mě to nejde...

  • Jana | 23. 9. 2013 12:26

    Cibuli nedávat, ta způsobuje kvašení

  • Jana | 18. 6. 2013 19:14

    Jinak je taky důležité pořádně uzavřít sklenici. Není-li tak, taky zkvasí.

  • Jana | 18. 6. 2013 19:13

    Tak zkuste dát do ledničky, jestliže chutnal perlivě, tak se vám zkvasil a to už je samozřejmě nejedlé. Pozná se i tak, když otevřete sklenici, tak vám "bouchne" a hned začnou letět nahoru bublinky. V letních dnech je holt lepší to nechat v ledničce na 14 dnů a pak si pošušňáte.

  • Zdenka | 10. 6. 2013 18:27

    Tak mám stejnou zkušenost, ale nikdo nereagoval na můj dotaz, čím by to mohlo být, - Ahoj, chci se zeptat, co jsem udělala špatně, po asi třech dnech, kdy jsem sýr naložila začal kvasit, nemá někdo nějaký nápad? sýr pak štípal na jazyku. :'(

  • Barbora Bísková | 22. 1. 2013 18:08

    právě jsme ho spořádali na posezení, byl výborný. Děkuji za recept :-)

  • Klára | 3. 1. 2013 09:47

    Můžete mi poradit? Už jsem dělala nakl. hermelín dvakrát a pokaždé měl takovou zvláštní chuť, vůbec se neproležel, chutnal jakoby "perlivě"... Co s tím?

  • Pepa | 21. 12. 2012 18:25

    Já dělal teď nedávno nakládaný hermelín podle receptu na http://www.nakladany-hermelin.eu/ Nemám rád feferonky, takže jsem je tam nedával. A souhlasím s Blankou, že je dobré uskladnit je na 2-3 dny při pokojové teplotě a pak až do ledničky, dělám to stejně. A byla to fakt mňamka, budu dělat znovu :).

  • Blanka | 25. 7. 2012 09:00

    naložené hermelíny je lepší mít 2 dny v pokojové teplotě, lépe vyzrají. Pak se mohou dát do lednice, kde vydrží i delší dobu.

  • lydia | 16. 6. 2012 20:59

    okej tak podme nato...

  • Lucka | 2. 1. 2012 20:31

    Je to bomba!!! Udelala jsem je na Silvestra. Ty kozí rohy bych příště dala klidně 2 sklenice a cibule taky více. Nechala jsem je na balkoně, asi by to chtělo příště trochu teplejší místo. Díky za super recept. ;-)

  • honza | 4. 9. 2011 18:34

    mají být v lednici nebo v komoře? popř. kolik °C, děkuji :)

  • libor | 19. 5. 2011 16:37

    Steak koreni=jakekoli koreni s nazvem grilovaci, delam to s tim a je to vyborne

  • Sisinka | 4. 4. 2011 11:29

    Moc děkuji, určitě vyzkouším. Hermelíny už mám v lednici. :-)

  • princezna | 1. 4. 2011 17:49

    koření steak garden je směs na steaky od kotany

  • Sisinka83 | 29. 3. 2011 09:47

    Chtěla bych poprosit o bližší identifikaci koření Steak garden?!Ráda bych Váš recept vyzkoušela.Děkuji O:-)

  • Lenuplinka | 30. 12. 2010 14:33

    Výborné!

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Nakládaný hermelín
Chuťovky Ze sýra Pozdní večeře Syrové Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Bylinky Česnek Chilli Cibule Feferonka Hermelín Kozí rohy Nové koření Pepř celý Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Slovenská kapustnice

Slovenská kapustnice

Náš domácí štrúdl

Náš domácí štrúdl

Švestkové knedlíky II.

Švestkové knedlíky II.

Medové perníčky od babičky

Medové perníčky od babičky

Malinová lahůdka

Malinová lahůdka

Vajíčková tlačenka

Vajíčková tlačenka

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Bezmasá dýňová směs nejen na topinky

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Buchty (bulky) nejen se zelím -

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka / beránek

Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…

Doporučujeme

55 minut
Smažené nudle s krůtím masem

Smažené nudle s krůtím masem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

40
Lečo s fazolemi a klobásou
Lečo s fazolemi a…
31
Nepečený ovocný dort
Nepečený ovocný dort
28
Kynutá skořicová bábovka
Kynutá skořicová bábovka
23
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Broskvové knedlíky - bez vajec
Broskvové knedlíky - bez…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich babiček v moderní podobě
Dýňový kompot: Vyrobte si retro specialitu našich…
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s křupavou kůží
Pečené kuře: Jak na to, aby bylo šťavnaté s…
AHA.cz Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Totální vyčerpání Kubelkové: Sáhla jsem si na dno!

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Eva Pavlová bodovala šaty, které sluší všem! Na co si ale podle stylistky dát pozor?

Ženy.cz Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Stereotypy škodí nejen ženám. 6 věcí, v kterých to mají těžké muži

Blesk.cz Tereza Ramba otevřeně o zánětu mozkových blan: Doteď mám bolesti!

Tereza Ramba otevřeně o zánětu mozkových blan: Doteď mám bolesti!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Jediná česká paterčata oslavila 10. narozeniny. Jak se jim dnes žije?

Blesk Horoskopy Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Magické amulety proti ztrátě energie: Jaký je ten váš?

Další doporučené recepty:

Nakládaný bůček
Nakládaný bůček
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný česnek - sterilovaný
Nakládaný hermelín
Nakládaný hermelín
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný chilli-hermelín pro tvrďáky
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kořeněný bůček
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
Nakládaný kozí sýr s olivami a citronem
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín VI.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact