• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín extra pikantní
Napište svůj komentář k receptu

Nakládaný hermelín extra pikantní

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
1.0
hodnotilo: 2
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládaný hermelín extra pikantní
Nahrát fotku
 

Suroviny

8 porce
    • 8
      ks sýr s bílou plísní Nejlepší je klasický hermelín
    • 10
      ks feferonky 2 feferonky na náplň a zbytek na naložení
    • 8
      ks bobkový list jedná se o 8 celých listů
    • 24
      ks pepř celý můžete naharit červeným nebo bílým pepřem, záleží na chuti
    • 100
      ks hořčičné semínko záleží na odhadu a chuti
    • 8
      ks česnek na jeden hermelín jeden stroužek, nikdy nenahrazujte granulovaným nebo tím z číny
    • 8
      ks cibule Buď 4 velké nebo 8 menších cibulí
    • 1
      ks hořčice záleží na chuti
    • 0,50
      l olej čím kvalitnější, tím lepší, ale stačí i obyčejný slunečnicový

Postup přípravy receptu

1
Hermelíny rozpůlíte na rovnoměrné poloviny podélně. Pečlivě vydlabej smetanovou část (vnitřek) tak aby zůstala jen okrajová kůrka s plísní. Vydlabaný vnitřek dej do misky a společně s feferonkami (1 feferonka na 4 hermelíny), hořčicí, česnekem a lžící oleje rozmixuj tyčovým mixerem na jemnou hmotu. Touto směsí opět naplň hermelínové krusty. Pokud vám něco málo hmoty zbyde, můžete si ji rovnou namazat na čerstvý chléb.
2
Jakmile máte hermelínové krusty naplněny, přiložte je zpět k sobě, tak aby vytvořily celek. Nyní nakrájej cibuli na kolečka, rozeber je na jednotlivé kruhy a krátce je osmaž v hrnci na oleji s grilovacím kořením, tak aby ani nezesklovatěly. Poté hrnec odstav a dolej tam zbytek oleje. Do čistě umyté sklenice dávej první spojený hermelín, na něj kolečka cibule, bobkový list, 3 kuličky pepře a lžičku hořčičných semínek. Tak pokračuj až po naplnění sklenice. Nakonec zalej až povrch sklenici olejem.
3
Za dva dny máte výborný nakládaný sýr. S každým dnem je takový sýr ještě pikantnější. Do 10 dnů se z takto naložených hermelínů stává pomalu pasta, která je výborná k mazání na topinky. Ideální k tomuto pokrmu je čerstvý chléb nebo topinka s česnekem. Dobrou chuť!
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Nakládaný hermelín

Nakládaný hermelín

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Zavařování & nakládání Nakládaný hermelín
Chuťovky Ostatní Ze sýra Zavařování a nakládání Svačina Večeře Pozdní večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bobkový list Česnek Cibule Feferonky Hořčice Hořčičné semínko Olej Pepř celý Sýr s bílou plísní
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jihočeské Kosmatice

Jihočeské Kosmatice

Mramorová bábovka ze šlehačky

Mramorová bábovka ze šlehačky

Jablečný závin s piškotem

Jablečný závin s piškotem

Ořechový chléb II.

Ořechový chléb II.

Těstoviny brokolice ham a mňam

Těstoviny brokolice ham a mňam

Marinované špízy

Marinované špízy

Palačinkové řízky s bešamelem

Palačinkové řízky s bešamelem

Vepřové závitky plněné sýrem

Vepřové závitky plněné sýrem

Raubířovy zapečené těstoviny

Raubířovy zapečené těstoviny

Doporučujeme

60 minut
Knedlíčky s vepřovým

Knedlíčky s vepřovým

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

68
2x cuketovo-smetanová omáčka
2x cuketovo-smetanová…
48
Cereální hruškový / jablečný závin (štrůdl)
Cereální hruškový /…
38
Drožďová zavářka
Drožďová zavářka
36
Jogurtový chléb
Jogurtový chléb
31
Fazolkový kuskus
Fazolkový kuskus

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Nevkusná retro móda: Ledvinka a další kousky, za které se dodnes stydíme

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz 13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

13. komnata lékaře bez hranic Tomáše Šebka: Otec všechny mlátil!

SportRevue.cz „Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

„Trochu“ to přehnali. Tito slavní sportovci si poskvrnili kariéru sexuálním skandálem

Maminka.cz Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Máš šeredné dítě, proč ho vystavuješ? Těžce postižený chlapec (1) bojuje o život, jeho máma s nenávistí okolí

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

  • Recepty.cz
  • Nakládaný hermelín extra pikantní
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact