• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nakládané rybí karbanátky
Napište svůj komentář k receptu

Nakládané rybí karbanátky

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nakládané rybí karbanátky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg ryby plevelné
    • sůl
    • pepř mletý dle chuti
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks paprika
    • ocet
    • 1
      lžíce koření na ryby
    • 2
      ks vejce
    • strouhanka podle potřeby
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Syrové ryby očistíme a zbavíme páteře, ploutví a hlavy. Vytvoříme vlastně filety. Pak je rozemeleme na masovém strojku. Do směsi přidáme na jemno nakrájenou cibuli, rybí koření, mletý pepř dle chuti, sůl dle chuti, majoránku a 2 vejce. Směs řádně promícháme a potom přidáme tolik strouhanky, aby karbanátky držely pohromadě. Karbanátky usmažíme na stolním oleji.
2
Příprava láku: do převařené vody přidáme ocet, sůl, pepř. Lák by měl být kyselejší.
3
Pak vkládáme karbanátky do sklenic a to tak, že na dno sklenice dáme nakrájenou syrovou cibuli a papriku, na ni dáme karbanátky tak aby stály a zakryly dno a pak posypeme ještě mletým pepřem. Tento postup opakujeme dokud není plná sklenice. Nakonec zalijem horkým lákem. Nechám uležet nejlépe 2-3 týdny.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Rybí karbanátky na zelenině

Rybí karbanátky na zelenině

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky se salátem

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

Rybí karbanátky s jarní cibulkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • standaormont | 2. 1. 2011 20:51

    jedu na montaž do čech a roba mi robi toti karboše,ale neni tu uvedeno kolik octa,vody tak?no na ten lak,ty karbanatky pak na stojaka,či na ležačku :-\

  • Jaroslava Oumarová | 15. 2. 2006 11:22

    Kosti se v kyselém nálevu rozloží a změknou. Já takhle nakládám už mnoho let kapří řízky, co zbydou od Vánoc, protože kupujeme 2-3 kapry a takové ty okrojky z hřbetů a ocasní řízky naložím a na Silvestra jsou už jedlé, ale kosti ještě nebývají měkké. Ty chtějí opravdu ty 2-3 týdny. A nebojte se, ocet je dostatečný konzervant, zvlášť v chladničce:-)). Ocet ředím vodou 1:2

  • Evča | 18. 4. 2005 15:27

    Chci se jen zeptat, co když zůstane nějaká ta kostička, kterou rozemelu, není to pak na vyhození? Manžel nosí domů jen kapry - jde to z nich také udělat? A poslední věc - 2-3 týdny uležet, vím, že v lednici, ale není to moc? Jen aby nás nebolelo bříško. Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Ryby Karbanátky
Maso Rybí Večeře Pozdní večeře Smažení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Koření na ryby Majoránka Ocet Paprika Pepř mletý Ryby Strouhanka Sůl Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kavak

Kavak

Tvarohové kobližky

Tvarohové kobližky

Krkonošská pohádka

Krkonošská pohádka

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

Tvarohové šátečky na sladko i na slano

Košovská specialita

Košovská specialita

Lískové koláčky

Lískové koláčky

Kokosovo-ananasový dort

Kokosovo-ananasový dort

Cuketová žemlovka (nádivka)

Cuketová žemlovka (nádivka)

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Masové nudličky se sýrovým přelivem

Doporučujeme

60 minut
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

Kuře po provensálsku z jednoho pekáče

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

60 minut
Dýňové muffiny

Dýňové muffiny

30 minut
Bramborový guláš

Bramborový guláš

45 minut
Houbová omáčka krok za krokem

Houbová omáčka krok za krokem

75 minut
Hraběnčiny řezy

Hraběnčiny řezy

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

153
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
46
Houbové flíčky / houbofleky
Houbové flíčky /…
29
Lasagne s mletým masem
Lasagne s mletým masem
21
Rabínův šoulet
Rabínův šoulet
19
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka

Zajímavé články

Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak ho využít do moučníků i slaných jídel
Domácí dýňové pyré: Jednoduchý recept a tipy, jak…
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných receptů
Vlašské ořechy: 12 nejlepších sladkých i slaných…
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z Rokycanska mizí z plechu rychlostí blesku
Víte, co je to hluchec? Levná bramborová buchta z…
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k snídani, ovšem s jednou dost neobvyklou přísadou
Volské oko podle Alberta Einsteina: Dával si ho k…
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si sejkory, vošouchy nebo klouzáky
Jednoduchá česká jídla z brambor: Udělejte si…
AHA.cz Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Zvrat u Michaely Salák po operaci nádoru: Razantní změna vizáže

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Móda z galavečeru Pure Model: Kdo zazářil a oblékl nejpovedenější outfit večera?

Ženy.cz Jak si připravit retro Vánoce?

Jak si připravit retro Vánoce?

Blesk.cz Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

Smyslná Vica Kerekes: Nová láska!

SportRevue.cz FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

FOTO: 50 (ex)sportovkyň, které vypadají v bikinách zatraceně dobře

Maminka.cz Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Ve 36. týdnu těhotenství jí diagnostikovali rakovinu ve čtvrtém stadiu. Zbývá vám půlrok života, řekli jí lékaři

Blesk Horoskopy Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

Kým jste byli v minulém životě podle zvěrokruhu? To vás překvapí!

  • Recepty.cz
  • Nakládané rybí karbanátky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact