• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nadýchané špenátové lívance
Napište svůj komentář k receptu

Nadýchané špenátové lívance

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 32
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
Nadýchané špenátové lívance
3fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

1 porce
    • 120
      g špenátový protlak - okapaný
    • 1
      ks vejce
    • 1
      stroužek česnek nastrouhaný, malý
    • sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžíce hladká mouka plnější
    • prášek do pečiva na špičku nože
    • 2
      lžíce anglická slanina nebo moravská... jemně pokrájená (není nutná)
    • 2
      lžíce sýr výraznější (není nutný)
    • olej na smažení

Postup přípravy receptu

1
Protlak necháme rozmrazit a v cedníku okapat, pak dáme do mísy, přidáme žloutek, sůl, pepř, česnek, mouku s kypřidlem a dle chuti slaninu nebo sýr (nejsou nutné). Vše dobře promícháme a nakonec vmícháme tuhý sníh vyšlehaný z bílku.
2
Na pánvi nebo lívanečníku smažíme lívanečky na rozpáleném oleji z obou stran dozlatova. Po osmažení necháme okapat na ubrousku. Podáváme jako hlavní chod, chuťovku nebo přílohu.
3
Dozdobit můžeme česnekovým nebo bylinkovým dipem, sýrem...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Nadýchané americké lívance

Nadýchané americké lívance

Nadýchané vdolečky

Nadýchané vdolečky

Nadýchané pařížské věnečky

Nadýchané pařížské věnečky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Táňa | 14. 3. 2017 06:26

    Byly výborné. V puse se úplně rozplývaly <3

  • Vanda | 4. 8. 2016 07:24

    Určitě vyzkouším! A omlouvám se. Nedopatřením jsem klikla na 'závadný' a vymazal se předešlý komentář.

  • smiley536 | 15. 6. 2015 16:50

    Výborné! Možná by se do nich hodily i drobounké kousíčky kuřecího masa =)

  • smiley536 | 15. 6. 2015 16:50

    Výborné! Možná by se do nich hodily i drobounké kousíčky kuřecího masa =)

  • Andrea | 13. 12. 2014 16:20

    Udělala jsem je už podruhé tenhle týden. Je to delikatesa :-*

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky Přílohy, pečivo a luštěniny Vegetariánské a zdravé Zelenina
Pokrmy Chuťovky Přílohy Z mléka / sýra Ze zeleniny Zeleninové Slané Bezmasá jídla Oběd Svačina Večeře Smažení Vegetariáni Velikonoce Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Česnek Hladká mouka Olej Pepř mletý Prášek do pečiva Špenátový protlak Sůl Sýr Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zapečené filé na špenátě

Zapečené filé na špenátě

Rybízová bublanina s krémem

Rybízová bublanina s krémem

Beránek ořechový

Beránek ořechový

Obrácená buchta z jablek

Obrácená buchta z jablek

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Kuřecí steak na bylinkovém másle

Zelný salát s mrkví a paprikou

Zelný salát s mrkví a paprikou

Játrové špízy (kořeněná játra) - smažená nebo na gril

Játrové špízy (kořeněná játra) -…

Halali-smetanová omáčka po našem

Halali-smetanová omáčka po našem

Fenyklová polévka

Fenyklová polévka

Doporučujeme

35 minut
Halušky s brynzou a slaninou

Halušky s brynzou a slaninou

40 minut
Kaplická cmunda

Kaplická cmunda

70 minut
Dýňová polévka s červenou čočkou

Dýňová polévka s červenou čočkou

55 minut
Butter chicken masala

Butter chicken masala

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

90 minut
Rychlá bábovka

Rychlá bábovka

105 minut
Řepánky

Řepánky

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

31
Klasické lečo
Klasické lečo
29
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
20
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
18
Kuskus se sušenými rajčaty a fazolkami
Kuskus se sušenými…
16
Kančí guláš - staročeský
Kančí guláš - staročeský

Zajímavé články

Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty, které si můžete dát bez výčitek
Sladká snídaně podle odborníků: 3 snadné recepty,…
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i naslano: 5 receptů, na které je škoda zapomenout
Bramborové knedlíky, vdolky i šišky, nasladko i…
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní polévky k večeři
Od pondělí do pátku: Husté a rychlé podzimní…
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně skladovat a proč je dobré je namočit?
Vlašské ořechy dozrávají: Jak je správně…
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět sladkými příběhy ukrytými v pečivu
Koláče jako z pohádky: Američanka ohromuje svět…
AHA.cz Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Hrůza na tribuně při bitvě pražských »S«: Babicu zmlátili!

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Věčné dilema: Tělové silonky – na sebe, nebo do koše? Tohle radí stylistka!

Ženy.cz Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Můj názor? Zákaz tepláků ve škole je vyhlášení války hiphopové kultuře

Blesk.cz Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

Matáskovi odhalují své rodinné tajemství: Tři bratři jako přes kopírák!

SportRevue.cz FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

FOTO: Holky k pomilování. 44 nejhezčích (ex)partnerek (ex)hokejistů z NHL

Maminka.cz Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Nejmladší supermodelka na světě vyrostla. Do krásy? Posuďte sami

Blesk Horoskopy Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Karmický horoskop na říjen: Býci se musí soustředit na své vztahy, Panny se odevzdají svým touhám

Další doporučené recepty:

Nadýchané americké lívance
Nadýchané americké lívance
Nadýchané domácí noky s rajčatovou omáčkou
Nadýchané domácí noky s rajčatovou…
Nadýchané pařížské věnečky
Nadýchané pařížské věnečky
Nadýchané vdolečky
Nadýchané vdolečky
Nadýchaný koláč s brokolicí
Nadýchaný koláč s brokolicí
Nadýchaný perník s ořechy a citrónovou polevou
Nadýchaný perník s ořechy a citrónovou…
  • Recepty.cz
  • Nadýchané špenátové lívance
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact