• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Nádivka ovoněná krůtou
Napište svůj komentář k receptu

Nádivka ovoněná krůtou

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 60 minut
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Nádivka ovoněná krůtou
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 3
      ks krůtí kůže z krku
    • 6
      ks rohlík
    • 2
      ks vejce
    • mléko
    • máslo oříšek
    • 3
      stroužek česnek
    • šunka
    • houby čerstvé nebo sterilované {ne sušené}
    • paprika zelená a červen
    • sůl
    • pažitka
    • podravka nebo jakékoliv další přísady do nádivek dle vašich chutí

Postup přípravy receptu

1
Koupím v prodejně Krůtí svět 3 krůtí kůže a poprosím, aby byly z krku a nepotrhané a naplním třemi druhy nádivek.
2
Ze šesti rohlíků, vajec, mléka, česneku, pažitky a másla udělám nádivku, kterou rozdělím na tři díly. První přidám šunku na kostičky, do druhé přidám houby a do třetí na kostičky nakrájenou papriku, popř. vaše doplňky a naplním kůže - naplněné zašiju. Dám do pekáčku kousíček másla a zašité krky velmi pomalu peču, tu a tam popichuji vidličkou a jednou otočím, podlevám, spíš dusím, aby kůže moc nevyschla, pustí dost tuku, proto už téměř žádný nepřidávám dovnitř, ani na pečení, teprve na konci nechám trochu zčervenat a vysmahnout sosíček. Ideální je stařičká REMOSKA.
3
Je to chutný, levný oběd s bramborem, kompotem, zeleninovým salátem, ale i za studena na chleba s hočicí a třeba i křenovojogurtovou majdou. Recept nechá bez povšimnutí ten, kdo nemá rád kůži pečenou, natož vařenou.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Laksa s krůtou a brokolicí

Laksa s krůtou a brokolicí

Cuketová nádivka s uzeným masem

Cuketová nádivka s uzeným masem

Velikonoční nádivka podle časopisu F.O.O.D.

Velikonoční nádivka podle časopisu F…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • mia | 11. 2. 2008 09:56

    zkuste místo pažitky dát i čerstvý libeček,moc dobré, voňavé.do té náplně bych dala po kouscích máslíčka,aby to bylo ještě více šmakézní,ale i tak ham-mňam

  • Anonym | 7. 2. 2008 07:50

    Dělávám někdy takto i z kuřecí kůže.Slíknu kuře z kůže -opatrně,nepotrhat,naplním nádivkou a peču společně s kuřetem,které pokryju slaninou - aby nevyschlo.Pak servíruji kousek kuřete a plátek nádivky v kůži.Nebo kuře zpracuji jinak,kde není potřeba kůže-př.omáčky.Výhoda je v tom,že nádivka v kůži zůstane šťavňtější a tolik nevysychá.:-)PS

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Houby Krůtí kůže Máslo Mléko Paprika Pažitka Podravka Rohlík Sůl Šunka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Nouzová polévka

Nouzová polévka

Segedínský guláš maďarské babičky

Segedínský guláš maďarské babičky

Jogurtové řízky

Jogurtové řízky

Čočková polévka z komentářů

Čočková polévka z komentářů

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou omáčkou

Bramborový špíz s česnekovo-sýrovou…

Sýrové koláčky z listového těsta

Sýrové koláčky z listového těsta

Žampiony na grilu

Žampiony na grilu

Pečené fazole

Pečené fazole

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Přírodní plátek s křenovou omáčkou

Doporučujeme

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

56
Fazolky se šunkou a sýrem
Fazolky se šunkou a sýrem
52
Chřestový salát s kozím sýrem
Chřestový salát s kozím…
47
Citronová bábovka hotelu Ritz z roku 1920
Citronová bábovka hotelu…
30
Slaný závin s plísňovým sýrem
Slaný závin s plísňovým…
19
Rychlý salát s kozím sýrem
Rychlý salát s kozím…

Zajímavé články

Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník, který se rozplývá na jazyku
Znáte řezy Šalamoun? Upečte si legendární moučník…
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty, které se opravdu osvědčily
Vepřové kotlety: Vyzkoušejte ty nejlepší recepty,…
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i cukroví: Připravíte ho ve 3 krocích
Domácí vanilkový extrakt provoní bábovku i…
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za zlomek ceny!
Kysané zelí do sklenic: Jak si ho doma vyrobit za…
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
AHA.cz Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Hrušínský (79) ve vážném stavu: Kolaps plic! Skončil na kyslíku

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Jogurt, džus, müsli: Škodlivé potraviny, které byste měla vyřadit z jídelníčku

Blesk pro ženy 5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

5 mýtů v nošení kabelek, těmi se už neřiďte! Které vyvrací designérka?

Ženy.cz Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Mladí lidé a práce: Je dnešní generace líná, nebo jen nechce vyhořet?

Blesk.cz Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

Princ Andrew po kritice kvůli Epsteinovi: Vzdal se titulu i poct!

SportRevue.cz FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

FOTO: Tohle chceme vidět na příští zimní olympiádě! Nahotiny v nafukovacích kruzích

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

Patří vaše znamení mezi staré duše? Takhle to poznáte!

  • Recepty.cz
  • Nádivka ovoněná krůtou
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact