• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Myslivecká paštika
Napište svůj komentář k receptu

Myslivecká paštika

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: obtížné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Myslivecká paštika
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g polohrubá mouka
    • 170
      g máslo
    • 1
      lžíce cukr
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      ks cibule
    • 250
      g mleté maso - hovězí
    • 200
      g vepřové maso mleté
    • 6
      lžíce šlehačka
    • 1
      pepř mletý
    • 1
      špetka sůl
    • 2
      ks vejce
    • 1
      lžíce majoránka
    • 300
      g zaječí maso
    • 6
      plátek slanina
    • 3
      plátek bílá želatina
    • 170
      ml vývar zvěřinový
    • 170
      ml bílé víno
    • 6
      ks broskvový kompot půlky
    • 6
      lžíce brusinky

Postup přípravy receptu

1
Z mouky, 150 g másla, cukru, špetky soli a 75 ml studené vody vymícháme těsto a dáme je na 2 hodiny do chladničky. Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na zbylém másle. V míse promícháme mletá masa, cibuli, 5 lžic šlehačky, strouhanku a koření.
2
Zaječí plátky osolíme a opepříme, každý obalíme dvěma plátky slaniny a spíchneme párátkem. Vložíme do rozpáleného oleje a 5 minut opékáme. Pak je vyjmeme, podélně rozpůlíme a odstraníme párátka.
3
Vymastíme 6 formiček o průměru asi 10 cm a vysypeme je strouhankou. Těsto rozválíme a vykrojíme z něj po 6 kolečkách o průměru 12 cm a 10 cm. Větší vmáčkneme do formiček a na těsto rozdělíme asi polovinu mletého masa. Na ně položíme kousek zaječího plátku, překryjeme zbývajícím mletým masem a přiklopíme kouskem těsta. Uprostřed vypíchneme dírku. Vajíčka rozklepneme a oddělíme bílky od žloutků. Ze zbytků těsta vykrájíme figurky, potřeme je bílkem a přilepíme na paštičky. Ty potřeme rozšlehanými žloutky se zbylou smetanou a pečeme v předehřáté troubě asi 45 minut. Necháme vychladnout a vyklopíme.
4
Smícháme víno, vývar, pepř a sůl, přidáme předem namočenou želatinu a za stálého míchání ji rozpustíme. Dáme ztuhnout. Nakonec rozkrájeným aspikem, broskvemi a brusinkami paštičky obložíme.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Myslivecká latina

Myslivecká latina

Myslivecká polévka

Myslivecká polévka

Myslivecká směs

Myslivecká směs

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílá želatina Bílé víno Broskvový kompot Brusinky Cibule Cukr Majoránka Máslo Mleté maso - hovězí Pepř mletý Polohrubá mouka Rostlinný olej Slanina Šlehačka Sůl Vejce Vepřové maso Vývar Zaječí maso
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Piškotová bábovka s kokosem

Piškotová bábovka s kokosem

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Jednoduchá sýrovo-žampionová omáčka

Kuřecí směs s bramboráčky

Kuřecí směs s bramboráčky

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Kuřecí maso v sýrové omáčce

Salát z červené řepy s křenem II.

Salát z červené řepy s křenem II.

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Přírodní maso s cuketou - minutka

Přírodní maso s cuketou - minutka

Banánový chlebíček s kokosem

Banánový chlebíček s kokosem

Špenátový kuskus

Špenátový kuskus

Doporučujeme

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

593
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce
31
Švestkový závin s tvarohem (mákem)
Švestkový závin s…
21
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
21
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
17
Houbový kuskus - rychle a chutně
Houbový kuskus - rychle…

Zajímavé články

Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný koláč, který je ideální k večeři i na večírek
Flammkuchen: Skvělý a jednoduchý alsaský slaný…
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i nasladko. A má jednu velkou výhodu!
Znáte hokkaidó? Tahle dýně je skvělá naslano i…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
AHA.cz Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Neskutečných 178 milionů! Heřmánek sepsal závěť den před smrtí

Mimibazar Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Jak šetrně dětem pomoci při rýmě: Naučte je smrkat a zkuste homeopatika

Dáma.cz Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Ideální boty na jaro jsou balerínky: Našli jsme vám ty nejhezčí na sezónu 2024. GALERIE

Blesk pro ženy Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Stylové ikony nad 70 let: Co se můžeme naučit od Havlové, Vondráčkové či Meryl Streep?

Ženy.cz 5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

5 druhů asistentek v dnešním korporátu. Znáte podobnou?

Blesk.cz Zamilovaný herec Marek Němec (44): Snímky z netradiční svatby!

Zamilovaný herec Marek Němec (44): Snímky z netradiční svatby!

SportRevue.cz Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Hřebíkovy děti. Kam to dotáhli čeští fotbalisté ze stříbrné devatenáctky?

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

V novém dílu Eroskopu se svléká Martiano: Žhavé výstřely! Co čeká vaše znamení?

Další doporučené recepty:

Mušle s rajčaty a sýrem
Mušle s rajčaty a sýrem
Muzika, ovocná kaše
Muzika, ovocná kaše
Myslivecká latina
Myslivecká latina
Myslivecká polévka
Myslivecká polévka
Myslivecká směs
Myslivecká směs
Myslivecké knoflíky
Myslivecké knoflíky
  • Recepty.cz
  • Myslivecká paštika
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact