• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Napište svůj komentář k receptu

My mít tučná kuře. Ó, my se mít!

autor: airan
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 4
      plátek kuřecí maso stehna
    • 120
      g tavený sýr
    • 5
      česnek
    • 2
      lžíce majonéza
    • 1
      lžíce dijonská hořčice
    • 100
      g eidam sýr (45%)
    • 4
      ks ananas kolečka
    • pepř celý nebo černý
    • máslo na vymazání menší gratinovací mísy

Postup přípravy receptu

1
Kučecí plátky opepříme a osolíme. Gratinovací misku vymažeme máslem, položíme kolečka ananasu. Smícháme majonézu s hořčicí a ve směsi obalíme plátky. Poté je položíme na kolečka ananasu. Prolisovaný česnek promačkáme vidličkou s taveným sýrem a navršíme na maso. Pečeme v předehřáté troubě na 190 °C zhruba 30 minut.
2
Pak položíme na každý kus plátek eidamu a dopékáme ještě 5 minut. Protože se vypeče na tuk, vhodná je neomaštěná bramborová kaše a zeleninový salát nebo nakládané okurky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Kachní stehna s polentovymi placičkami (Entenkeule mit Polentaplätzchen)

Kachní stehna s polentovymi…

Kuře na smetaně

Kuře na smetaně

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Danka Snášelová | 13. 7. 2007 15:20

    Recept jsem dnes vyzkoušela a očekávala něco víc. Bohužel nám vůbec nechutnal. Přitom nejsme s manželem vybíraví. Naštěstí, že jídlo nebylo určeno pro žádnou návštěvu. Nevím jestli jsem někde udělala chybu, ale držela jsem se receptu. Jenom místo dijonské hořčici jsem dala plnotučnou + 2 kapky chilli omáčky. Použité ingredience s kuřecím masíčkem se navzájem moc ruší. Ananás absolutně zanikl. Hořčice a pepř zas přehlušoval chuť masa a ostatných ingrediencí. Obalování kuřecího masíčka v hořčici +ostatní ingredience nebyl moc šťastný nápad. Airan, hodnotit raději nebudu.Recept ale vymazávám z oblíbených.

  • Danka Snášelová | 17. 3. 2007 09:31

    Zítra čekám návstěvu a chtěla bych udělat tenhle recept z kuřecích prsíček = má to někdo vyzkoušené? Nebudou prsíčka moc vysušená?

  • Airan | 22. 2. 2007 13:54

    Adel, proc bych se urazela, ne kazdemu chutna to, co mne:-) Akorat nevim proc se vam zdalo maco mdle, platky ze stehen jsou stavnate, horcice ostra, jsou opeprene a cesnek se syru prida chut...ale proti gustu, zadny disputat.

  • Adél | 22. 2. 2007 13:35

    snad se neurazíte paní Airan, ale moc mi nechutnalo. Maso mi přišlo takové mdlé, a ten tavený sýr nahoře mi taky moc neseděl, ale třeba jsem dělala něco špatně. Možná by to chtělo ještě nějak okořenit nebo tak. To víte, jsem začínající kuchařka:-) Přesto děkuji za recept, a nejen za tento. Hezký den

  • Lenka Kristová | 22. 2. 2007 13:11

    Tohle bude děsné zvěrstvo, už se mi sbíhají sliny. Mládě nejí ananas, nezkoušela jste s jiným ovocem? No přinejhorším se obětuju a ten anasas za něj sním.

  • Airan | 22. 2. 2007 12:09

    Simco, jsem moc rada, ze jsi to zkusila, obcas se musime i mit:-)))

  • Simča Sládková | 22. 2. 2007 11:04

    My jíst včera k oběd. Být moc dobrý. Ó, my se mít :o))))))))

  • Airan | 21. 2. 2007 20:11

    Jen tak pro zajimavost - jednou jsem v Africe servirovala manzelovi kure na verande a pozvala jsem zahradnika cernocha aby se k nemu pripojil. Nebyl na to zvykly, ale nakonec prisedl a prohlasil "Vy se mit, vy mit tucna kure". Tohle se stala manzelova oblibena poznamka :-)

  • Ewinka | 20. 2. 2007 00:17

    Andulka:Gratinovací mísa je zapékací mísa jen jinak nazvaná...

  • Pupa | 19. 2. 2007 20:37

    O, já mít chuť :-)))

  • barča | 19. 2. 2007 15:22

    Teda, teda, a pak že nejde z kuřete už nic nového vymyslet. Myslím, že tohle se u nás ujme,přestože kombinace se zdají být ďábelské. Dejte prosím vědět, kdo to první zkusí.

  • Radek | 19. 2. 2007 14:40

    Ó to bude žraso mňam !!! To se bude bříško mít!

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:34

    Gratinovaci je zapekaci misa, klidne dejte do sklenene, Andulko.

  • Hana Rožníčková | 19. 2. 2007 10:28

    Tak to si ukládám a vyzkouším v římském hrnci.

  • Andulka | 19. 2. 2007 10:24

    co je prosím gratinovací miska? můžu to dát i do obyčejné skleněné zapékací mísy? a mám péct odkryté? děkuji

  • Jaroslava Oumarová | 19. 2. 2007 10:20

    To být slibný recept! Už si ho tisknout! :-))))

  • Anonym | 19. 2. 2007 10:07

    Ó my se budeme v neděli mít !

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Ananas Česnek Dijonská hořčice Eidam sýr Kuřecí maso Majonéza Máslo Pepř celý Tavený sýr
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou

Bulharský salát

Bulharský salát

Makovec bez vajec II.

Makovec bez vajec II.

Nejfalešnější svíčková

Nejfalešnější svíčková

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso na smetaně

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se smaženou zeleninou

Jednoduché ražničí (špízy) z pánve se…

Chalupářova vepřovka s bramborem a zeleninou

Chalupářova vepřovka s bramborem a…

Krůtí roláda plněná hříbky

Krůtí roláda plněná hříbky

Doporučujeme

45 minut
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou strouhankou

Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…

30 minut
Polévka ze zelí, rajčat a batátů

Polévka ze zelí, rajčat a batátů

80 minut
Palačinky s jablky a slaným karamelem

Palačinky s jablky a slaným karamelem

95 minut
Pastýřský koláč

Pastýřský koláč

60 minut
Dýňový cheesecake s ricottou

Dýňový cheesecake s ricottou

260 minut
Hovězí bourguignon

Hovězí bourguignon

105 minut
Řepánky

Řepánky

40 minut
Dýňový koláč s krémem ze smetanového sýra

Dýňový koláč s krémem ze smetanového…

50 minut
Lokše

Lokše

Poslední sledované recepty

13
Ratatouille
Ratatouille
11
Zeleninový salát s bílým (salátovým) sýrem
Zeleninový salát s bílým…
11
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
10
Svařák
Svařák
10
Špekáčky na pivu
Špekáčky na pivu

Zajímavé články

Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste fermentovaný oves jako zdravou snídani
Kvasit se dá víc než jen zelí: Zkuste…
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých, tradiční pochoutku našich předků
Dušičkové pečivo: Připravte si kosti svatých,…
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý závin nebo bábovku
Sladké moučníky z brambor: Upečte z nich kynutý…
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento geniální podzimní dezert v pečené i nepečené verzi
Lahodný dýňový cheesecake: Vyzkoušejte tento…
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich běhat mráz po zádech
Nejstrašidelnější dorty světa: Bude vám z nich…
AHA.cz Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Ornella Koktová v maléru? Případ pro sociálku, kleje babička Monika

Mimibazar GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

GALERIE: Podzimní věnce nejen na dveře. Inspirujte se těmi nejkrásnějšími!

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Královna Halloweenu je zpět! Heidi Klum svými kostýmy vždycky vyrazí dech

Ženy.cz Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Vzpoura barev vs. klasický styl – Podívejte se, co zkombinovat s kabelkou Pinko a Tommy Hilfiger

Blesk.cz Kdo si nenechal ujít divadelní svátek v Národním? Stašová, Trávníčkovi i Brzobohatý

Kdo si nenechal ujít divadelní svátek v Národním? Stašová, Trávníčkovi i Brzobohatý

SportRevue.cz FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

FOTO: Abbey Clancy – tenhle poklad má doma bývalý fotbalista Peter Crouch

Maminka.cz Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Zdravotní sestra adoptovala 14letou maminku i s jejími trojčaty: 'Je to ta nejlepší teenagerská máma!'

Blesk Horoskopy Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

Velký horoskop financí na listopad: Štíry a Lvy čekají zlaté časy, Střelci by měli šetřit

  • Recepty.cz
  • My mít tučná kuře. Ó, my se mít!
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact