• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Halloween Nakládané houby Krémové a husté polévky
  • Recepty.cz
  • Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.2
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g celozrnná pšeničná mouka
    • 1
      balíček prášek do pečiva
    • 150
      g cukr
    • 150
      g rostlinný olej
    • 1
      kelímek bílý jogurt
    • 3
      ks vejce
    • rozinky Nebo jiné sušené ovoce (meruňky, výborné jsou švesky) namočené v rumu
    • kokos
    • nasekané ořechy
    • čokoláda na vaření Kousky

Postup přípravy receptu

1
Mouku smícháme s kypřícím práškem (možno přidat i různé druhy vloček, např. ovesných, žitných, pšeničných a 1 nebo 2 lžíce jablečné vlákniny). Ušleháme vejce s cukrem a přidáme všechny ostatní ingredience.
2
Chlebíček je dobrý samotný i potřený kyselou marmeládou (rybízovou). S finální podobou si můžete pohrát, já kousky pokapu tekutou čokoládou na vaření a posypu kokosem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Biskupský chlebíček II.

Biskupský chlebíček II.

Tvarohový biskupský chlebíček

Tvarohový biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Klára K. | 12. 1. 2011 13:23

    Zaujímavé je, že do 16.9.2008, nebol problém s pečením. 6e by si to zatial kacharky nevšimly? Nie je to čudné?

  • Tereza T
    Tereza T | 12. 1. 2011 13:11

    Opraveno, díky.

  • recepty73
    recepty73 | 12. 1. 2011 07:29

    Terezo,je to stále v nepečených.Ten,kdo recept psal,zapomněl napsat jednu podstatnou věc-že se musí chlebíček upéct!Takže asi tak VÝBORNÝ nebude,jak autor píše :-D !

  • Tereza T
    Tereza T | 11. 1. 2011 17:46

    Rozkaz! Opraveno, díky.

  • Zumbistka | 10. 1. 2011 16:28

    přeřadit!

  • Tereza J. | 16. 9. 2008 18:58

    A neskúšal to niekto upiecž v pekárničke ?

  • ladislava staffenová | 16. 9. 2008 15:53

    Recept přímo vybízí k pečení a určitě i ten nápad Daniely !!!

  • Daniela Šrámková | 16. 9. 2008 15:51

    Výborné. Mouka celozrnná špaldová, cukr třinový 75 g + 50g medu. Vynikající i pro robátka :o)

  • Daniela Šrámková | 16. 9. 2008 15:11

    opravdu vynikající. Dle Peti jsem nahradila trochu oleje (1 dl) za mrkvovou šťávu, tzn. že oleje zbylo jen 0,5 dl. Těsto jsem nalila do maffin formiček a za 20 min bylo hotovo. Mouku jsem použila celozrnou špaldovou. Mňamka. Jo a cukr 75 g třtinového a 50 g medu :o) prostě dobrota i pro mého 20 měsíčního špunta. Děkuji

  • peta | 6. 12. 2007 13:32

    tento chlebicek je vazne moc dobry,misto oleje jsem pouzila jablecny dzus.chlebicek se sice pekl asi hodinu a pul ale stal za to.nemate dalsi skvely recept z celozrne mouky?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nejlepší dezerty
Moučníky Snídaně Dopolední svačina Svačina Šlehání Vánoce Velikonoce Výjimečný den Posvícení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílý jogurt Celozrnná pšeničná mouka Čokoláda na vaření Cukr Kokos Nasekané ořechy Prášek do pečiva Rostlinný olej Rozinky Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mexické "Guacamole"

Mexické "Guacamole"

Óbr dort - číslice

Óbr dort - číslice

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Ledový salát s krutony

Ledový salát s krutony

Double švestkový koláč

Double švestkový koláč

Banánový koláč se smetanou

Banánový koláč se smetanou

Fazolový guláš pro vegany

Fazolový guláš pro vegany

Sladké jednohubky

Sladké jednohubky

Plněné batáty

Plněné batáty

Doporučujeme

40 minut
Plněné batáty

Plněné batáty

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

40 minut
Švédské masové kuličky

Švédské masové kuličky

55 minut
Litý perník s jablky

Litý perník s jablky

70 minut
Nejjednodušší gratinované brambory

Nejjednodušší gratinované brambory

20 minut
French toast

French toast

30 minut
Mačkané brambory

Mačkané brambory

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

80 minut
Dršťková polévka z václavek

Dršťková polévka z václavek

Poslední sledované recepty

53
Rybí polévka podle Zdeňka Pohlreicha
Rybí polévka podle…
25
Brokolicová polévka se smetanou
Brokolicová polévka se…
20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
19
Svařák
Svařák
18
Makový (ořechový) závin od Lidušky
Makový (ořechový) závin…

Zajímavé články

Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým vám vydrží až do jara
Jak uskladnit jablka? Tipy a rady, díky kterým…
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez lepku a s minimem kalorií!
Pizza z květáku je podzimní hit. Je zdravá, bez…
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20 nejlepších receptů z trouby pro celou rodinu
Pěkně vypečené brambory: Vyzkoušejte 20…
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá cukrárny po celém světě
Labubu dorty jsou hit! Oblíbená postavička dobývá…
AHA.cz Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Manželka Kotka vyhrožuje rozvodem: TO SE NEDÁ VYDRŽET

Mimibazar Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Kniha na zimní večery: Užijte si romantiku s dávkou humoru, emocí a pořádnou porcí chemie

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Podzimní barvy podle Ani Geislerové: Proč v jejím podání nejsou nuda?

Ženy.cz Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Ústní wellness rozzáří váš úsměv. Navíc podpoří zdraví celého těla i duševní pohodu

Blesk.cz Krize manželství Belohorcové s Hájkem: Odchod z Tenerife?!

Krize manželství Belohorcové s Hájkem: Odchod z Tenerife?!

SportRevue.cz Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Jedou z kopce. 9 slavných fotbalistů, jejichž kdysi zářivá kariéra padá strmě dolů

Maminka.cz České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

České maminky se podělily o 60 intimních záběrů, které dokazují, že i v české porodnici lze porodit krásně a s respektem

Blesk Horoskopy Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

Kartářka o novém týdnu: Šokující zpráva a nemilé překvapení! Komu se nebude dařit?

  • Recepty.cz
  • Můj výborný celozrnný biskupský chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact